• -10%
  • Pakket
Coastal Eat and Drink Pack 6 pers. Marine business
search
  • Coastal Eat and Drink Pack 6 pers. Marine business
  • Coastal mok Marine business 28004
  • Coastal Salade schaal + Bestek Marine business 28008
  • Coastal Salade schaal + Bestek Marine business 28008

Coastal Eat and Drink Pack 6 pers. Marine business 28901

€ 650,00
€ 585,00 10% korting

In plaats van € 594,54

(incl. btw)

Ontdek het Antislip Marine Business Coastal melamine serviespakket voor 6 personen - perfect voor boot, camping, en tuin. Met antislip rubber op de bodem voor stabiliteit, bevat het pakket 6 platte borden, soepkommen, dessertborden en mokken, verpakt in een handige tas met opbergmand. Het gedurfde ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elke maaltijd. Gemaakt van 100% melamine, veilig en duurzaam. Vaatwasmachinebestendig en eenvoudig in onderhoud. Een must-have voor outdoor diners!



Omschrijving

Antislip Marine Business Coastal melamine serviespakket voor 6 personen.

Ga voor gemak en stijl met het Antislip Marine Business Coastal melamine serviespakket voor 6 personen! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een gezellig diner of ontbijt, waar je ook bent - op de boot, in de tuin of op de camping. Elk item is voorzien van antislip rubber op de bodem, waardoor ze perfect zijn voor een stabiele ervaring, zelfs op een deinende zee.

Het pakket bestaat uit 6 platte borden, 6 soepkommen, 6 dessertborden en 6 mokken, allemaal verpakt in een mooie en handige tas. Deze tas bevat ook een mand met rits, ideaal voor het opbergen van serviesgoed of andere nautische accessoires, waardoor je alles netjes bij elkaar hebt.

Het gedurfde en frisse ontwerp van de Coastal collectie voegt een vleugje elegantie toe aan je tafelsetting, terwijl de duurzame melamine constructie ervoor zorgt dat dit servies bestand is tegen de uitdagingen van outdoor gebruik. Bovendien is het servies compatibel met ons Bahamas kunststof glaswerk en de Moon collectie, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je tafelsetting aan te passen.

Gemaakt van 100% melamine (BPA-vrij), biedt dit servies niet alleen veiligheid, maar ook eenvoudig onderhoud. Het is vaatwasmachinebestendig en slechts magnetronbestendig tot 90 seconden. Dus waar je avontuur je ook brengt, geniet van het gemak en de stijl van het Antislip Marine Business Coastal melamine serviespakket!

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, is het aanbevolen om het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig.

BPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.png

Productdetails
Kleur
Wit, Turquoise
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Coastal
Verkoop eenheid
per set (68 stuks)
Soort
Bestek
Kom
Salade Schaal + Bestek
Serviesset
Waterglas
Wijn glas
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
BPA-vrij
Ja
28901

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.