• -10%
Coastal Antislip diep bord  Marine business 28002
search
  • Coastal Antislip diep bord  Marine business 28002
  • Coastal Antislip diep bord  Marine business 28002
  • Coastal Antislip diep bord  Marine business 28002
  • Coastal Antislip diep bord  Marine business 28002

Coastal Antislip diep bord Marine business 28002

€ 12,50
€ 11,25 10% korting
(incl. btw)

Ontdek het Diep bord uit de Coastal serviescollectie van Marine Business, een stijlvolle toevoeging aan elke maaltijd. Met levendig turquoise oceaandecor en antislip-rubber aan de onderkant, is dit bord perfect voor boot, camping en tuin. Gemaakt van hoogwaardig melamine, combineert het duurzaamheid met elegantie. Combineer met bijpassende items uit de collectie voor een complete tafelsetting. Vaatwasmachinebestendig en eenvoudig te onderhouden. Een must-have voor elke oceaanliefhebber!

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
6 10% € 7,50
Aantal
Verzending Nederland 1-3 dagen, Europa 3-5 dagen


  Internationale verzending

Ontdek wereldwijd: bestel overal en geniet van onze internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze persoonlijke Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Veilig betalen

Betaal met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten Europa (EU): € 500,-


Omschrijving

Duik in stijlvol dineren met het Diep bord uit de Coastal serviescollectie van Marine Business! Met een betoverend oceaandecor in levendig turquoise, voegt dit bord een vleugje nautische flair toe aan elke maaltijd. Of je nu geniet van een stevige soep of een smakelijk hoofdgerecht met sauzen, dit diepe bord is de perfecte metgezel voor al je culinaire creaties.

Gemaakt van hoogwaardig en onbreekbaar melamine, combineert dit bord duurzaamheid met elegantie. De antislip-rubber aan de onderkant zorgt ervoor dat het bord stevig op zijn plaats blijft, zelfs op een deinende boot of een winderige campingtafel.

Maak je tafelsetting compleet met de bijpassende ontbijtborden, kommen, mokken, espressokopjes en tafelkleden uit de Coastal serviescollectie. Combineer het diepe bord met ons Bahamas synthetische glaswerk of de Moon collectie voor een harmonieuze en veelzijdige presentatie.

Met zijn gedurfde, frisse en elegante ontwerp is de Coastal serviescollectie een must-have voor elke oceaanliefhebber. En dankzij de vaatwasmachinebestendigheid en eenvoudige onderhoudsinstructies, is het genieten van deze prachtige borden net zo gemakkelijk als een dag op zee.

Dus laat jezelf meevoeren op een culinair avontuur met het Diep bord uit de Coastal serviescollectie - perfect om mee te zeilen, maar ook ideaal voor elke outdoor gelegenheid, van boot tot camping en tuin!

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, is het aanbevolen om het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig.

BPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.pngNonslip.png

Productdetails
Kleur
Wit, Turquoise
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Coastal
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Diep bord
Diameter
21 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Ja
BPA-vrij
Ja
28002

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.