Summer collectie Marine business

De Summer collectie van Marine Business, ofwel de zomerlijn onder de scheepsserviezen, is een heel stijlvol servies van hoogwaardig melamine in effen kleuren, is ideaal om te gebruiken op de boot, thuis, op de camping, in de caravan, in het zwembad of in de tuin.

Melamine is de beste keuze voor buiten, omdat het bestand is tegen stoten en vallen en gemakkelijk te vervoeren is. Als u uw servies vaak verplaatst, zult u blij zijn met dit Summer servies aan boord of in uw caravan, of als u het gebruikt voor maaltijden in de tuin. Deze twee-kleurencollectie (witte buitenkant, gekleurde binnenzijde) is ontworpen om uw servies gemakkelijk aan te vullen in frisse, elegante of sobere kleuren - de keuze is aan u! De Summer serie is verkrijgbaar in beige, aqua, blauw, coral, mustard, zwart.

Binnen de Summer collectie vindt u diverse melamine accessoires om uw servies aan te vullen, zoals kommen, saladeschalen en hapjessets. Deze accessoires kunnen ook gecombineerd worden met onze borden collecties Harmony Mare, aangezien de kleurtinten overeenkomen.

Er zijn 28 producten.

Item 1-12 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters