• -10%
Coastal saladeschaal + bestek Marine business 28008
search
  • Marine Business logo
  • Coastal saladeschaal + bestek Marine business 28008
  • Coastal Salade schaal + Bestek Marine business 28008
  • Coastal Salade schaal + Bestek Marine business 28008

Coastal saladeschaal + bestek Marine business 28008

€ 50,95
€ 45,86 10% korting
(incl. btw)

Ontdek de Coastal melamine slakom met schep, een uniek serviesstuk dat elke buitenmaaltijd transformeert. Met zijn grote afmetingen en betoverende zeemotief is deze kom perfect voor het serveren van gezonde salades tijdens familiebijeenkomsten en vriendenfeestjes. Gemaakt van duurzaam melamine, breekbestendig en vaatwasserbestendig, biedt deze kom zowel stijl als functionaliteit. Voeg een vleugje nautische flair toe aan uw tafelervaring en geniet van heerlijke maaltijden in goed gezelschap.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
6 10% € 30,57
Aantal
Verzending Nederland 1-3 dagen, Europa 3-5 dagen


  Internationale verzending

Ontdek wereldwijd: bestel overal en geniet van onze internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze persoonlijke Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Veilig betalen

Betaal met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten Europa (EU): € 500,-


Omschrijving

Stap aan boord van een culinair avontuur met de Coastal melamine slakom met schep, een ware blikvanger voor uw buitenmaaltijden. Met zijn grote afmetingen en duurzame melamine constructie is deze slakom perfect voor het serveren van weelderige, gezonde salades voor het hele gezin. Maar wat deze slakom echt uniek maakt, is zijn betoverende zeemotief, geïnspireerd door het leven op het water. Elk stuk ademt een gewaagd, fris ontwerp dat een vleugje nautische flair toevoegt aan uw tafelsetting.

Nodig uw vrienden en familie uit voor een onvergetelijke eetervaring, waar u samen geniet van heerlijke maaltijden en bruisende gesprekken. Deze slakom is niet alleen een functioneel serviesstuk, maar ook een decoratief accent dat uw buitendiners naar een hoger niveau tilt.

Maar het beste van alles? Naast zijn unieke ontwerp is deze slakom ook praktisch in gebruik. Gemaakt van 100% topmelamine, is hij breekbestendig en vaatwasserbestendig, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is na een gezellige maaltijd. Dus nodig uw dierbaren uit, bereid overheerlijke salades en laat de Coastal melamine slakom met schep het middelpunt zijn van uw volgende bijeenkomst.

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, is het aanbevolen om het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig.

BPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.png

Productdetails
Kleur
Wit, Turquoise
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Coastal
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Saladeschaal + bestek
Diameter
25 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
BPA-vrij
Ja
28008

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.