• -10%
Coastal Antislip Dinerbord  Marine business 28001 scheepsservieswinkel
search
  • Marine Business logo
  • Coastal Antislip Dinerbord  Marine business 28001 scheepsservieswinkel
  • Coastal Antislip Dinerbord  Marine business 28001 scheepsservieswinkel
  • Coastal Antislip Dinerbord  Marine business 28001 scheepsservieswinkel
  • Coastal Antislip Dinerbord  Marine business 28001 scheepsservieswinkel

Coastal Antislip dinerbord Marine business 28001

€ 13,25
€ 11,93 10% korting
(incl. btw)

Ga voor stijl en functionaliteit met ons Coastal melamine platte bord! Perfect voor op de boot, in de tuin of op de camping, met antislip rubber voor stabiliteit. Het gedurfde ontwerp ademt een frisse, elegante sfeer voor oceaanliefhebbers. Combineer met ons Bahamas kunststof glaswerk of de Moon collectie voor een complete tafelsetting. Gemaakt van 100% melamine, veilig en duurzaam. Vaatwasmachinebestendig en eenvoudig in onderhoud. Een must-have voor elke maaltijd, waar je ook bent!

Aantal
Verzending Nederland 1-3 dagen, Europa 3-5 dagen


  Internationale verzending

Ontdek wereldwijd: bestel overal en geniet van onze internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze persoonlijke Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Veilig betalen

Betaal met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten Europa (EU): € 500,-


Omschrijving

Stap aan boord van stijl en functionaliteit met het melamine platte bord uit onze Coastal collectie! Met een slim antislip rubber op de bodem is dit bord perfect voor de dynamische omgeving van het varen, maar ook ideaal voor gebruik op de camping of in de tuin.

De Coastal serie belichaamt een gedurfd, fris en elegant ontwerp dat de harten van oceaanliefhebbers sneller doet kloppen. Of je nu een fervent zeiler bent of gewoon van een maritieme sfeer houdt, dit servies voegt een vleugje nautische charme toe aan elke maaltijd.

Maar er is meer! Ons melamine servies is niet alleen praktisch en stijlvol, maar het is ook zeer veelzijdig. Combineer het met onze Bahamas kunststof glazen of de Moon collectie, beide verkrijgbaar in een scala aan kleuren, voor een perfect samengestelde tafelsetting, waar je ook bent.

Gemaakt van 100% melamine (BPA-vrij), biedt dit bord niet alleen duurzaamheid, maar ook gemoedsrust met zijn veiligheidskenmerken. En als het gaat om onderhoud, is het net zo eenvoudig als een zomerbriesje - vaatwasmachinebestendig en bestand tegen alledaagse vlekken en slijtage.

Dus ga voor anker met ons Coastal melamine servies en laat elke maaltijd een avontuur zijn, of je nu op zee, op de camping of gewoon in je eigen achtertuin bent!

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, is het aanbevolen om het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig.

BPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.pngNonslip.png

Productdetails
Kleur
Wit, Turquoise
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Coastal
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Dinerbord
Diameter
25 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Ja
BPA-vrij
Ja
28001

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.