• -10%
Coastal Servies set 16-delig Marine business 28147
search
  • Marine Business logo
  • Coastal Servies set 16-delig Marine business 28147
  • Coastal Servies set 16-delig Marine business 28147

Coastal Servies set 16-delig Marine business 28147

€ 209,00
€ 188,10 10% korting
(incl. btw)

Ontdek het Marine Business melamine serviespakket voor 4 personen uit de Coastal collectie. Perfect voor boottochten, kamperen of tuinfeesten. Het bevat 4 platte borden, 4 soepkommen, 4 dessertborden en 4 mokken met antisliprubber voor stabiliteit. Dit elegante en duurzame servies is geïnspireerd op de oceaan en biedt een moeiteloze en stijlvolle eetervaring, zowel binnen als buiten. Combineer het met Bahamas kunststof glaswerk of de Moon collectie voor eindeloze tafelinstellingen. Laat je inspireren door de schoonheid van de zee met dit veelzijdige Coastal servies

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
6 10% € 125,40
Aantal
Europe 2-5 days, Wordwide delivery 4-14 days



Omschrijving

Stap aan boord van een zee van mogelijkheden met ons Marine Business melamine serviespakket voor 4 personen uit de Coastal collectie. Dit betoverende en onbreekbare servies wordt geleverd in een handige draagtas, perfect voor boottochten, kampeeravonturen of tuinfeesten. Het omvat 4 platte borden, 4 soepkommen, 4 dessertborden en 4 mokken, allemaal met een verfijnd antisliprubber aan de onderkant voor extra stabiliteit, zelfs op de meest deinende golven.

Dit servies is niet alleen een praktische toevoeging aan je buitenavonturen, maar ook een stijlvolle aanvulling op elke tafelsetting. Met zijn gedurfde, frisse ontwerp, geïnspireerd op de oceaan, voegt dit servies een vleugje elegantie toe aan elke maaltijd in de buitenlucht. Het is ontworpen voor het leven buiten de gebaande paden, waar avontuur en ontspanning samenkomen.

Of je nu geniet van een ontbijt op het dek van je boot, een picknick in het park of een barbecue in de achtertuin, dit servies zorgt voor een moeiteloze en stijlvolle eetervaring. Bovendien biedt de mogelijkheid om het te combineren met Bahamas kunststof glaswerk of de Moon collectie een eindeloze variatie aan tafelinstellingen, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid.

Laat je inspireren door de schoonheid van de zee en geniet van stressvrij dineren, waar je ook bent, met dit veelzijdige en stijlvolle Coastal servies. Met zijn duurzame materialen en oogverblindende ontwerp is het niet alleen een praktische keuze, maar ook een statement van jouw liefde voor het buitenleven en de oceanen.

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, is het aanbevolen om het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig.

BPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.png

Productdetails
Kleur
Wit, Turquoise
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Coastal
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Serviesset
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
BPA-vrij
Ja
28147

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.