• -10%
Coastal Snackset  Marine business 28013
search
  • Coastal Snackset  Marine business 28013
  • Coastal Antislip diep bord  Marine business 28002
  • Coastal Snackset  Marine business 28013

Coastal, snackset, Marine Business, 28013, (3-pcs)

€ 36,50
€ 32,85 10% korting
(incl. btw)

Ontdek de Snackset uit de Coastal serviescollectie van Marine Business, perfect voor boot, camping en tuin. Deze onbreekbare set bestaat uit twee schaaltjes en een dienblad met een betoverend oceaandecor in turquoise. Gemaakt van hoogwaardig melamine, met antislip-rubber voor stabiliteit. Combineer met andere items uit de collectie voor een harmonieuze tafelsetting. Geschikt voor het serveren van snacks zoals chips, nootjes of olijven. Een must-have voor elke oceaanliefhebber!

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
6 10% € 21,90
Aantal



Omschrijving

Duik in stijlvolle bijeenkomsten met de Snackset uit de Coastal serviescollectie van Marine Business! Deze set, bestaande uit twee bakjes en een bijpassend dienblad, brengt een vleugje nautische charme naar elke gelegenheid. Met een betoverend oceaandecor in levendig turquoise, voegt deze set een speels tintje toe aan het serveren van je favoriete snacks, zoals chips, nootjes of olijven.

Gemaakt van hoogwaardig en onbreekbaar melamine, biedt deze hapjesset niet alleen stijl, maar ook duurzaamheid en gebruiksgemak. Het dienblad zorgt voor een handige en elegante presentatie van de schaaltjes, terwijl de antislip-rubberen bodem ervoor zorgt dat alles stevig op zijn plaats blijft, zelfs op een bewegend bootdek, een winderige campingtafel of een grasveld in de tuin.

Combineer deze snackset met de bijpassende items uit de Coastal serviescollectie, zoals ontbijtborden, kommen, mokken, espressokopjes en tafelkleden, voor een harmonieuze en stijlvolle tafelsetting. En dankzij de mogelijkheid om het te combineren met ons Bahamas synthetische glaswerk of de Moon collectie, heb je eindeloze mogelijkheden om je serviescollectie aan te passen aan je persoonlijke smaak en stijl.

Of je nu aan boord van je boot bent, kampeert onder de sterren of geniet van een ontspannen dag in de tuin, met de Snackset uit de Coastal serviescollectie ben je altijd klaar voor een smakelijk avontuur. Dus nodig je vrienden en familie uit, serveer je favoriete snacks en geniet van het goede leven met deze prachtige en veelzijdige hapjesset!

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, is het aanbevolen om het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig.

BPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.png

Productdetails
Kleur
Wit, Turquoise
Materiaal
100 % melamine
Lengte
27 cm
Collectie
Coastal
breedte
9 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Snackset
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
BPA-vrij
Ja
28013

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.