Palm onbreekbaar servies

De Marc Newson Tritan® Drinkware Collection is het resultaat van een samenwerking tussen ontwerper Marc Newson en ingenieur Robert Wilson. Hun gedeelde visie was om "het meest glasachtige, het mooiste, het meest gebruiksvriendelijke en de hoogste kwaliteit onbreekbare drinkgerei ter wereld te creëren".
Marc Newson staat bekend om zijn werk met onder meer merken als Apple, Qantas en Louis Vuitton en is een van 's werelds meest invloedrijke en gewilde ontwerpers. Zijn unieke vormentaal komt tot uiting in de minimalistische rondingen en popkleuren van deze drinkwarecollectie; een assortiment dat even mooi als functioneel is.

Als enthousiaste outdoor-enthousiasteling heeft Robert Wilson een uniek robuust assortiment ontwikkeld dat is ontworpen voor maximaal hergebruik, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

De ontwerpwaarden zijn erkend doordat de serie zowel een Red Dot Design Award (Duitsland) als een Good Design Award (Australië) heeft ontvangen. De Red Dot Award is waarschijnlijk de moeilijkst te winnen en meest prestigieuze designprijs. Het wordt uitgereikt door het Design Zentrum in Essen, Duitsland.

De Marc Newson-collectie wordt gemaakt in de fabriek van Palm Outdoor Australia in Melbourne, Australië, volgens de kwaliteitsnormen ISO9001:15 en ISO14001:15 (milieu).

Met alle stukken die beschikbaar zijn in een keuze uit zes kleuren (inclusief glow-in-the-dark groen), kun je "mixen en matchen" om je eigen gepersonaliseerde collectie te creëren.

Palm onbreekbaar servies kopen

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters