• -10%
Moon Flessenkoeler Ice 16401
search
  • Moon Flessenkoeler Ice 16401

Moon Flessenkoeler Ice Marine business 16401

€ 43,95
€ 39,56 10% korting
(incl. btw)

"De Moon Ice flessenkoeler van Marine Business - de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor jouw boottochten en buitenbijeenkomsten! Gemaakt van duurzaam MS, biedt deze ijsemmer niet alleen een elegante uitstraling, maar ook gemoedsrust - want hij is breukbestendig en perfect geschikt voor gebruik aan boord en in de tuin. Met ruimte voor ijs en één fles, maakt deze ijsemmer deel uit van een collectie die je avonturen op het water optimaliseert. Koop nu deze flessenkoeler en maak indruk op je gasten met deze essentiële accessoire aan boord!"

Aantal



Omschrijving

Ervaar de Luxe van de Moon Ice  flessenkoeler - Onmisbaar voor Elegante Boottochten!

De Moon Ice cooler van Marine Business is jouw ultieme flessenkoeler voor stijlvolle momenten op het water en daarbuiten! Gemaakt van duurzaam MS, biedt deze ijsemmer niet alleen een vleugje elegantie, maar ook gemoedsrust - want het is breukbestendig en perfect geschikt voor gebruik aan boord, in de tuin of bij het zwembad.

Waarom kiezen voor de Moon Ice cooler?

  • Stijlvol Design: Geniet van je favoriete drankjes in stijl met de prachtige bobbeldesign van de Moon Blue  flessenkoeler. Het voegt een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid, of het nu een intiem diner aan boord is of een feestje met vrienden op het dek.
  • Praktische Functionaliteit: Met ruimte voor ijs en één fles, is deze  flessenkoeler een must-have accessoire voor elke boottocht of buitenbijeenkomst. Het maakt deel uit van een collectie die ook een fles, karaf en sets glazen omvat, zodat je volledig uitgerust bent voor alle gelegenheden.
  • Duurzaamheid in Stijl: Het MS-materiaal zorgt ervoor dat de Moon Blue  flessenkoeler net zo stijlvol oogt als glas, maar veel bestendiger is tegen stoten en krassen. Je kunt dus vol vertrouwen genieten van je drankjes zonder je zorgen te maken over gebroken glas aan boord of in de tuin.

Haal je Moon Ice flessenkoeler vandaag nog in huis!

Of je nu een ervaren zeiler, sloepvaarder of motorbooter bent die indruk wil maken op zijn gasten, of gewoon op zoek bent naar een praktische en elegante manier om je drankjes koel te houden, de Moon Blue cooler van Marine Business is de perfecte keuze. Koop nu en optimaliseer je vaarervaring met deze onmisbare accessoire aan boord!

Break.pngHandwash.pngBPA.png

Productdetails
Kleur
Transparant
Materiaal
60% Acryl + 40% Polystyreen
Hoogte
23 cm
Diameter
18 cm
Vaatwasser Bestendig
Nee
Magnetron bestendig
Nee
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Merk
Marine Business
16401

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.