• Aanbieding!
  • -20%
Wijnglas Moon Ice Marine Business 16404
search
  • Wijnglas Moon Ice Marine Business 16404
  • Wijnglas Moon ice

Wijnglas Moon Ice Marine Business 16404

€ 8,95
€ 7,16 20% korting
(incl. btw)


"Moon Ice Wijnglas van Marine Business - een onbreekbaar en stijlvol accessoire dat je  vaaravonturen naar nieuwe hoogten tilt! Gemaakt van hoogwaardig, schokbestendig materiaal, biedt dit wijnglas een perfecte mix van duurzaamheid en elegantie. Geschikt voor diverse dranken en gemakkelijk te onderhouden, is het Moon Blue Wijnglas een absolute must-have voor elke zeilliefhebber. Koop vandaag nog en maak indruk op je vrienden met dit onmisbare stuk scheepsservies!"

Aantal



Omschrijving

Beleef de magie van Moon Ice Wijnglas - Onbreekbaar en Onmisbaar voor je Avonturen op Zee!

Het Moon Blue Wijnglas van Marine Business is jouw ultieme wijnglas voor stijlvolle momenten op het water en daarbuiten! Gemaakt van duurzaam MS, biedt dit wijnglas niet alleen een vleugje elegantie, maar ook gemoedsrust - want het is schokbestendig, onbreekbaar en krassen zijn verleden tijd.

Waarom kiezen voor Moon ice Wijnglas?

  1. Onverwoestbare Kwaliteit: Met zijn robuuste constructie hoef je je geen zorgen te maken over glasbreukongelukken. Het Moon Blue Wijnglas is ontworpen om alle uitdagingen van het buitenleven te doorstaan, waardoor het perfect is voor jouw avonturen op zee.
  2. Stijlvol Design: Geniet van je favoriete wijnen in stijl met het Moon Blue Wijnglas. De klassieke vorm en verfrissende blauwe kleur voegen een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid, of het nu een intiem diner aan boord is of een feestje met vrienden op het dek.
  3. Gemakkelijk Onderhoud: Vaatwasmachinebestendigheid maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Maar voor het behoud van de glans en helderheid raden we aan om het met de hand af te wassen met een milde zeep en een zachte spons.

Belangrijke Kenmerken van Moon Blue Wijnglas:

  • Onbreekbaar en BPA-vrij: Gemaakt van 60% acryl en 40% polystyreen (MS), zonder schadelijke chemicaliën.
  • Geschikt voor diverse dranken: Ideaal voor wijnen, cocktails en andere verfrissende drankjes.
  • Stapelbaar en Praktisch: Bespaar ruimte aan boord met het stapelbare ontwerp van het Moon Blue Wijnglas.

Haal je Moon Blue Wijnglas vandaag nog in huis!

Of je nu een gepassioneerde zeiler bent, een liefhebber van buitenavonturen, of gewoon op zoek bent naar een elegant wijnglas voor speciale gelegenheden, het Moon Blue Wijnglas van Marine Business is een absolute must-have. Koop nu en breng je drinkervaring naar nieuwe hoogten, terwijl je indruk maakt op je vrienden met dit onmisbare accessoire aan boord!

Productdetails
Kleur
Transparant
Materiaal
60% Acryl + 40% Polystyreen
Collectie
Moon
Hoogte
14 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Wijn glas
Diameter
8 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Nee
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Inhoud
300 ml
Merk
Marine Business
16404
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.