• -10%
Living dienblad
search
  • Living dienblad

Living dienblad Marine Business 18012

€ 51,50
€ 46,35 10% korting
(incl. btw)

Living dienblad Marine Business 18012

Aantal



Omschrijving

Het rechthoekige dienblad Living is een onmisbaar stuk op elke tafel. Het is gemaakt van onbreekbaar melamine, dat zeer goed bestand is tegen schokken en vallen.

Het koraalontwerp in marineblauw en beige is elegant en modern, perfect voor alle gelegenheden. Het dienblad heeft ook twee handgrepen met grote gaten om het te dragen en hoge valbestendige wanden die helpen voorkomen dat glazen of bekers vallen tijdens het vervoer. Het heeft ook antislipstoppen op de bodem voor meer veiligheid.

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij. 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, wordt aanbevolen het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig

Productdetails
Kleur
Blauw Wit
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Living
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Dienblad
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Merk
Marine Business
Afmeting
30 x 40 cm
18012
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.