• -10%
Enamel Barbones Dinnerborden set (2 st) - Mint
search
  • Enamel Barbones Dinnerborden set (2 st) - Mint

Enamel Barbones Dinnerborden set (2 st) - Mint

€ 24,95
€ 22,46 10% korting
(incl. btw)

Enamel Barbones dinnerborden set (2 st) - 

Aantal



Omschrijving

Ontdek de Prachtige Barebones Enamel Dinerborden Set - mint

Laat je tafel schitteren met de elegante Barebones Enamel Dinerborden Set in de kleur Egg Shell. De romige witte kleur en gespikkelde textuur van Eggshell laten gerechten stralen en creëren een prachtige, samengestelde uitstraling op elke tafel.

Elk item is voorzien van een gespikkelde geëmailleerde oppervlakte met met de hand afgewerkte gebakken roestvrijstalen afwerking die resulteert in een bronzen patina-uitstraling, wat unieke stukken oplevert die een samenhangende set vormen.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Vintage-geïnspireerd ontwerp
  • Gebakken roestvrijstalen rand met bronzen patina-uitstraling
  • Lichte variaties in kleur op de rand zijn te verwachten
  • Stalen kern met gespikkelde emaille afwerking
  • Opstaande randen

Let op: Onze emaille rand is hittebehandeld om een bronzen patina-uitstraling te creëren. Zowel het oppervlak van het bord als de rand kunnen hun unieke kleuring verliezen door zuurhoudend voedsel, zoals citroen, en sommige schurende schoonmaakmiddelen. Emaille servies is vaatwasmachinebestendig, maar we raden aan om met de hand af te wassen om de originele uitstraling van de stukken te behouden.

Handmatig afwassen: Gebruik een zachte, natuurlijke reiniger. Week de producten in warm, zeepsop om aangebakken voedsel te verwijderen. Veeg voorzichtig resten weg. Vermijd het gebruik van schurende sponzen of borstels, omdat dit het oppervlak kan beschadigen.

Voeg een vleugje tijdloze klasse toe aan je eettafel met de Barebones Enamel Dinerborden Set - Egg Shell. Creëer een onvergetelijke eetervaring met deze prachtige, functionele en stijlvolle serviescollectie. Bestel vandaag nog en geef je tafel een verfijnde uitstraling!

Productdetails
Kleur
Mint
Materiaal
Geëmailleerd staal
Collectie
Enamelware
Afwerking
Stalen kern met gespikkelde email afwerking
Verkoop eenheid
Per set (2 stuks)
Soort
Dinner Bord
Diameter
28 cm
Vaatwasser Bestendig
Nee
Magnetron bestendig
Nee
Anti slip
Nee
Merk
Barebones
10021
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.