• -10%
Harmony mare stapelbare mok coral Marine Business 13104
search
  • Harmony mare stapelbare mok coral Marine Business 13104
  • Harmony mare stapelbare mok coral Marine Business 13104
  • Harmony mare stapelbare mok coral Marine Business 13104

Harmony mare stapelbare mok coral Marine Business 13104

€ 9,50
€ 8,55 10% korting
(incl. btw)

Stel je voor: een rustige ochtend op het dek van je boot, met de zon die langzaam opkomt aan de horizon. Je omhelst je Harmony Mare mok van Marine Business, een prachtig staaltje vakmanschap gemaakt van onbreekbaar melamine. Met zijn delicate aquablauwe koraalmotief voegt deze mok een vleugje elegantie toe aan elke nautische setting. En omdat hij gemaakt is van duurzaam melamine, gaat hij jarenlang mee, seizoen na seizoen. Combineer hem met andere accessoires uit dezelfde collectie voor een complete maritieme uitstraling aan boord.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
6 10% € 5,70
Aantal
Europe 2-5 days, Wordwide delivery 4-14 days



Omschrijving

Stel je voor: een rustige ochtend op het dek van je boot, met de zon die langzaam opkomt aan de horizon. Je omhelst je Harmony Mare mok van Marine Business, een prachtig staaltje vakmanschap gemaakt van onbreekbaar melamine. Met zijn delicate aquablauwe koraalmotief voegt deze mok een vleugje elegantie toe aan elke nautische setting.

Maar deze mok is niet alleen mooi, hij is ook uiterst praktisch. Dankzij het stapelbare ontwerp kun je hem gemakkelijk opbergen, zelfs in de kleinste keukenkastjes aan boord. En met zijn non-slip eigenschap hoef je je geen zorgen te maken over morsen, zelfs niet op de ruigste zeeën.

Het Marine Business onbreekbare bootservies is speciaal ontworpen voor avonturiers zoals jij. Gemaakt van hoogwaardig melamine, vrij van BPA en veilig voor de vaatwasser, is het de perfecte metgezel voor al je nautische reizen. Of je nu geniet van een kopje koffie bij zonsopgang of een biertje bij zonsondergang, deze mok staat altijd paraat.

En omdat hij gemaakt is van duurzaam melamine, gaat hij jarenlang mee, seizoen na seizoen. Combineer hem met andere accessoires uit dezelfde collectie voor een complete maritieme uitstraling aan boord.

Dus laat jezelf onderdompelen in de rust en schoonheid van de oceaan, terwijl je geniet van je favoriete drankje in stijl met de Harmony Mare mok van Marine Business.

Break.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.png

Productdetails
Kleur
Wit
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Harmony
Hoogte
10,5 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Mok
Diameter
8 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Inhoud
112 gr
Merk
Marine Business
13104
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.