• -10%
Regisseursstoel The Square Teak Linen
search
  • Regisseursstoel The Square Teak Linen

Regisseursstoel The Square Teak Linen

€ 599,00
€ 539,10 10% korting
(incl. btw)

Regisseursstoel The Square Teak Linen

Aantal



Omschrijving

Ontdek de nieuwste creatie van Arc: "The Square", een eigentijdse regisseursstoel die uitmunt in verfijning en vakmanschap. Elk detail is zorgvuldig doordacht, met prachtige lijnen vervaardigd uit hoogwaardig teakhout, wat een gevoel van tijdloze elegantie toevoegt. "The Square" straalt niet alleen stijl uit, maar belichaamt ook duurzaamheid en klasse.

De stoel is met precisie vervaardigd uit hoogwaardig teakhout, met een natuurlijke uitstraling die zowel warmte als karakter toevoegt aan elke ruimte. Het teakhout is behandeld voor langdurige bescherming, waardoor "The Square" niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze is, maar ook bestand tegen de elementen.

De bekleding van deze stoel is gemaakt van het luxueuze Battyline textiel, wat niet alleen comfort biedt, maar ook een vleugje weelde toevoegt aan de zitervaring. De neutrale tinten en natuurlijke houtkleur maken deze stoel veelzijdig en eenvoudig te integreren in diverse interieurstijlen.

Kenmerken:

Merk: ARC Marine

Artikelcode: 7611

Materiaal: Hoogwaardig Teakhout

Collectie: The Square

Kleur: Blauw

Bekleding: Luxueus Batty Line Textiel

Afmetingen:

Breedte: 54 cm

Diepte: 49 cm

Hoogte: 85 cm

Afmeting ingeklapt: 49 x 15 x 85 cm

Zithoogte: 45 cm

Hoogte armleuning: 65 cm

"The Square" overstijgt niet alleen esthetische verwachtingen maar biedt ook een comfortabele en duurzame zitervaring. Transformeer je ruimte met de toevoeging van deze prachtige regisseursstoel en omarm het samenspel van natuurlijke schoonheid en functionaliteit. Arc Marine introduceert met trots deze eigentijdse meesterwerkstoel, vervaardigd met passie en toewijding uit hoogwaardig teakhout..

Productdetails
Kleur
Wit
Materiaal
Aluminium
Type bekleding
Batyline
Diepte
49 cm
afmetingen ingeklapt
49 cm x 15 cm x 85 cm
Hoogte Armleuning
65 cm
Collectie
The Square
Zithoogte
45 cm
breedte
54 cm
Hoogte
85 cm
7611
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.