• -10%
search

Navy kussen voor teak stuurstoel 2050

€ 49,95
€ 44,96 10% korting
(incl. btw)

Navy kussen voor teak stuurstoel 2050

Aantal



Omschrijving

"Upgrade je Stuurstoel 2050 met het Elegante Navy Kussen van ARC Marine"

Voeg een vleugje elegantie en comfort toe aan je Stuurstoel 2050 met het verfijnde Navy Kussen van ARC Marine. Dit prachtige kussen is speciaal ontworpen om perfect te passen op de Teak Stuurstoel 2050, en voegt een stijlvolle en functionele dimensie toe aan je zitervaring.

Kenmerken:

  • Merk: ARC Marine
  • Artikelcode: 2050a
  • Kleur bekleding: Blauw
  • Geschikt voor: Stuurstoel 2050

Met de kwaliteit die je van ARC Marine mag verwachten, biedt dit Navy Kussen niet alleen een verfijnde uitstraling, maar ook een extra laagje comfort. Het zorgvuldig gekozen blauwe ontwerp voegt een vleugje maritieme charme toe aan je stuurstoel, terwijl de perfecte pasvorm en duurzame constructie langdurige tevredenheid garanderen.

Upgrade je zitervaring aan boord en geniet van de toegevoegde luxe van het Navy Kussen van ARC Marine. Met de nadruk op kwaliteit en esthetiek, ben je verzekerd van een aanvulling die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Let op: De afgebeelde stuurstoel dient ter illustratie en wordt apart verkocht.

Voeg nu een vleugje nautische elegantie toe aan je Teak Stuurstoel 2050 met het prachtige Navy Kussen van ARC Marine. Ontdek hoe dit kussen je zitervaring aan boord naar een hoger niveau tilt en geniet van het comfort en de stijl die het te bieden heeft.

Productdetails
kleur bekleding
Navy
Merk
ARC Marine
2050a
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.