• -10%
  • Nieuw
Coastal serveerschalen (2pcs) Marine Business 28009
search
  • Coastal serveerschalen (2pcs) Marine Business 28009
  • Coastal serveerschalen Marine Business (2pcs)28009
  • Coastal serveerschalen Marine Business (2pcs)28009

Coastal serveerschalen (2pcs) Marine Business 28009

€ 44,95
€ 40,46 10% korting
(incl. btw)

Ontdek de veelzijdige Coastal serveerschalen van Marine Business: perfect voor elke maaltijd, van picknicks tot boottochten. Gemaakt van hoogwaardig melamine, bieden ze stijl en duurzaamheid. De frisse oceaandecoratie voegt een maritieme charme toe, terwijl de vaatwasmachinebestendigheid zorgt voor eenvoudig onderhoud. Geniet van gedurfd, fris en elegant ontwerp, geschikt voor oceaanliefhebbers overal. Met afmetingen van 30×22,5 cm en 35×25,5 cm bieden deze schalen voldoende ruimte voor al uw culinaire creaties. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden dankzij hun vaatwasmachinebestendigheid. Het wordt geleverd als set van 2 serveerschalen. 

Aantal
Verzending Nederland 1-3 dagen, Europa 3-5 dagen


  Internationale verzending

Ontdek wereldwijd: bestel overal en geniet van onze internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze persoonlijke Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Veilig betalen

Betaal met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten Europa (EU): € 500,-


Omschrijving

Geniet van de perfecte setting voor een heerlijke maaltijd, waar dan ook, met onze Coastal serveerschalen van Marine Business. Deze twee ovale schalen zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch voor elke gelegenheid, of het nu een picknick in de buitenlucht is, een boottocht op een zonnige dag, een gezellige avond op de camping of een smakelijke maaltijd aan boord van een camper.

Gemaakt van hoogwaardig en onbreekbaar melamine, zijn deze schalen ideaal voor het serveren van allerlei lekkernijen, van hapjes tot hoofdgerechten. De frisse oceaandecoratie met vissen en koraal voegt een vleugje maritieme charme toe aan elke maaltijd.

De Coastal serviescollectie biedt niet alleen deze prachtige serveerschalen, maar ook bijpassende ontbijtborden, dinerborden, diepe borden, mokken, espressokopjes en zelfs tafelkleden. Combineer ze met het Bahamas synthetisch glaswerk of de Moon collectie voor een kleurrijke en verfrissende tafelsetting.

Met afmetingen van 30×22,5 cm en 35×25,5 cm bieden deze schalen voldoende ruimte voor al uw culinaire creaties. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden dankzij hun vaatwasmachinebestendigheid.

Dompel uzelf onder in de wereld van Coastal, waar gedurfd, fris en elegant ontwerp samenkomen voor de ware liefhebbers van de oceaan. Verrijk uw eetervaring en geniet van elke hap met deze prachtige Coastal serveerschalen.

BPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.png

Productdetails
Kleur
Turquoise wit
Materiaal
100 % melamine
Verkoop eenheid
Per set (2 stuks)
Soort
Serveerschalen
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Nee
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Merk
Marine Business
28009

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.