• Aanbieding!
  • -10%
Bahama's wijnglas Ice Marine Business 21404
search
  • Bahama's wijnglas Ice Marine Business 21404

Bahama's wijnglas ice Marine Business 21404

€ 12,50
€ 11,25 10% korting
(incl. btw)

Of je nu gaat kamperen, ontspannen op de boot, een dagje aan het zwembad doorbrengt of een avontuurlijke fietstocht maakt, deze wijnglazen zijn jouw ideale metgezel. Ze zijn vaatwasmachine- en magnetronbestendig, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan zonder krassen of ondoorzichtigheid

Aantal
Europe 2-5 days, Wordwide delivery 4-14 days



Omschrijving

Geniet van je favoriete wijn in stijl, waar je ook bent, met de Bahamas wijnglazen van Marine Business. Deze onbreekbare glazen zijn perfect voor op de camping, op de boot, bij het zwembad, op de fiets of in de kano. Waar je ook bent, deze turquoise wijnglazen voegen een vleugje luxe toe aan elke gelegenheid. 

Gemaakt van Ecozen, een nieuw high-end materiaal dat schokbestendig en onbreekbaar is, bieden deze glazen de uitstraling van echt glas zonder de zorgen van breuk of krassen. Ondanks hun geringe hoogte zijn ze royaal van formaat en kunnen ze gestapeld worden, wat ruimte bespaart en ze ideaal maakt voor onderweg.

Of je nu gaat kamperen, ontspannen op de boot, een dagje aan het zwembad doorbrengt of een avontuurlijke fietstocht maakt, deze wijnglazen zijn jouw ideale metgezel. Ze zijn vaatwasmachine- en magnetronbestendig, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan zonder krassen of ondoorzichtigheid.

Maak je buitenervaring compleet met de bijpassende waterglazen, flessen en waterkan uit dezelfde Bahamas serie. Beschikbaar in verschillende kleuren, vind je zeker de perfecte match voor jouw buitenavonturen.

Met de Bahamas wijnglazen van Marine Business geniet je altijd van je favoriete wijn in stijl, waar je ook bent. Cheers!

SAMENSTELLING: 100% Ecozen (T95) - BPA-vrij

INSTRUCTIES: Geschikt voor normale omstandigheden. Ook geschikt voor warme dranken en magnetron. Vaatwasmachinebestendig (alleen bovenrek).

ONDERHOUD EN REINIGING: Dit product is vaatwasmachinebestendig (alleen bovenrek) maar het wordt aanbevolen om het met de hand te wassen met een neutrale zeep om de transparantie te behouden.

TOP.pngBPA.pngBreak.pngDishwasher.png

Productdetails
Kleur
Transparant
Materiaal
100% Ecozen (T95) BPA Free
Collectie
Bahamas
Hoogte
11,2 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Wijn glas
Diameter
7,5 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Inhoud
400 ml
Merk
Marine Business
Stapelbaar
Ja
21404
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.