• -10%
Butler tafel teak rond diameter 60 cm scheepsservieswinkel.nl
search
  • Butler tafel teak rond diameter 60 cm scheepsservieswinkel.nl

Butler tafel teak rond diameter 60 cm

€ 449,00
€ 404,10 10% korting
(incl. btw)

Wie wil er nu geen butler aan boord? Met onze Multifunctionele Teak Boottafel met afneembaar dienblad haal je de ultieme hulp aan boord of in huis voor al jouw vaaravonturen! Deze veelzijdige tafel wordt al snel een een onmisbare bijzettafel tijdens jouw reizen op zee. Het afneembare dienblad is meer dan alleen een dienblad; het is ook een handig tafelblad dat moeiteloos kan worden uitgevouwen voor extra ruimte aan boord. En wanneer je de tafel niet gebruikt, klapt het onderstel eenvoudig in, waardoor het geen kostbare ruimte inneemt op jouw boot. Met zijn hoogwaardige teakhouten materiaal is deze tafel bestand tegen alle weersomstandigheden die je op zee tegenkomt. Of je nu geniet van een ontspannen ontbijt bij zonsopgang of een gezellige borrel bij zonsondergang, deze tafel staat altijd voor je klaar. Voeg een vleugje elegantie toe aan jouw bootinterieur met de geoliede afwerking van deze tafel. Kies voor de Multifunctionele Teak Boottafel en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid tijdens jouw zeilavonturen.

Afwerking
Aantal
Verzending Nederland 1-3 dagen, Europa 3-5 dagen


  Internationale verzending

Ontdek wereldwijd: bestel overal en geniet van onze internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze persoonlijke Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Veilig betalen

Betaal met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten Europa (EU): € 500,-


Omschrijving

Multifunctionele Teak Boottafel met Afneembaar Dienblad

Deze alleskunner is een onmisbare aanwinst aan boord van jouw boot! Met zijn veelzijdigheid en handigheid zal deze tafel snel een favoriet worden tijdens jouw vaaravonturen. Het afneembare dienblad is uitvouwbaar, waardoor het ook dienst doet als tafelblad, en het inklapbare onderstel zorgt ervoor dat hij geen ruimte inneemt wanneer je hem niet gebruikt.

Kenmerken:

  • Merk: ARC Marine
  • Artikelcode: 3093 geolied 3093 ongeolied
  • Aantal hoogteposities: 1
  • Hoogte: 53 cm
  • Diameter: 60 cm
  • Afwerking: Geolied of ongeolied

Of je nu geniet van een ontspannen ontbijt aan boord of een gezellige borrel in de avond, deze tafel is er altijd voor je. Het afneembare dienblad biedt extra functionaliteit en gemak, terwijl het teakhouten materiaal bestand is tegen alle weersomstandigheden die je op zee tegenkomt. Met zijn geoliede afwerking voegt deze tafel ook een vleugje elegantie toe aan jouw bootinterieur. Kies voor de Multifunctionele Teak Boottafel en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid tijdens jouw zeilavonturen.

Productdetails
Materiaal
Teak
Hoogte
53 cm
Soort
Tafel
Diameter
60 cm
Merk
ARC Marine

Specifieke referenties

ean13
6151040051027
mpn
3093
3093

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.