• -10%
Harmony melamine serviesset blauw 16 delig Marine Business 34545
search
  • Marine Business logo
  • Harmony melamine serviesset blauw 16 delig Marine Business 34545
  • Harmony - Melamine serviesset - bleu- 16 delig Marine Business 34545
  • Harmony - Melamine serviesset - bleu- 16 delig Marine Business 34545

Harmony Serviesset blauw 16-delig 4-persoons Marine Business 34545

€ 199,00
€ 179,10 10% korting
(incl. btw)

Ontdek de Harmony Melamine serviesset - Blauw - 16-delig van Marine Business, een alles-in-één pakket voor 4 personen. Inclusief 4 dinerborden, 4 soepkommen, 4 dessertkommen, 4 stapelbare mokken en 1 draagtas. Onbreekbaar melamine, antislip en ideaal voor buitenavonturen. Met een handige draagtas die ook als opberg- of fruitmand kan dienen. Geschikt voor de vaatwasser en vrij van BPA. Dit is niet zomaar een servieslijn, het is een innovatie! Het lijkt op het traditionele porselein, maar het is gemaakt van de zuiverste melamine op de markt, waardoor het veilig, duurzaam en bijna onbreekbaar is. Maak van elke maaltijd een harmonieuze ervaring, waar je ook bent! 

Aantal
Verzending Nederland 1-3 dagen, Europa 3-5 dagen


  Internationale verzending

Ontdek wereldwijd: bestel overal en geniet van onze internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze persoonlijke Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Veilig betalen

Betaal met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten Europa (EU): € 500,-


Omschrijving

Stap binnen in een wereld van moeiteloze elegantie en praktische veelzijdigheid met de Harmony Melamine serviesset van Marine Business. Speciaal ontworpen voor liefhebbers van buitenavonturen, biedt deze 16-delige set alles wat je nodig hebt voor een perfect gedekte tafel, waar je ook bent.

Met zijn aquablauwe kleur en moderne design voegt de Harmony set een vleugje stijl toe aan elke maaltijd. Maar het echte geheim zit in de functionaliteit. Elk stuk is gemaakt van hoogwaardig melamine, waardoor het onbreekbaar en duurzaam is, perfect voor buiten op de boot, camping of in de camper.

De set bevat 4 dinerborden, 4 soepkommen, 4 dessertkommen en 4 stapelbare mokken, waardoor het ideaal is voor gezellige diners met familie en vrienden. En met de handige mandsluiting kun je de set gemakkelijk opbergen en meenemen, waar je avontuur je ook brengt.

Maar dat is nog niet alles. Deze serviesset is niet alleen praktisch, maar ook veilig in gebruik. Gemaakt van 100% melamine en vrij van BPA, kun je met een gerust hart genieten van je maaltijden, wetende dat je gezondheid en welzijn beschermd zijn.

Onderhoud is ook een fluitje van een cent. De Harmony set is vaatwasmachinebestendig, waardoor schoonmaken een eenvoudige taak wordt. En dankzij de hoge kwaliteit van het melamine, hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of beschadigingen.

Kortom, de Harmony Melamine serviesset is de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gemak. Of je nu geniet van een diner aan boord van je boot, een picknick in het park of een kampeeravontuur in de natuur, deze set maakt elke maaltijd tot een waar genot. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de Harmony set in huis en creëer onvergetelijke herinneringen aan tafel met je dierbaren.

Productdetails
Kleur
Blauw
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Harmony
Verkoop eenheid
Per set
Soort
Serviesset
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Inhoud
4x dinerbord 4x diep bord 4x ontbijtbord 4x mok 1x tas
Merk
Marine Business
34545

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.