• -10%
Regisseursstoel The Square Teak Linen
search
  • Regisseursstoel The Square Teak Linen

Regisseursstoel The Square Teak Linen

€ 688,95
€ 620,06 10% korting
(incl. btw)

Ontdek "The Square" van Arc: een eigentijdse regisseursstoel van hoogwaardig teakhout en luxueus Battyline textiel. Elk detail is doordacht ontworpen, van het tijdloze teakhouten frame tot de comfortabele bekleding. Met opvouwbare afmetingen en praktische kenmerken past deze stoel zich moeiteloos aan elke ruimte aan. Ervaar het samenspel van natuurlijke schoonheid en functionaliteit, en transformeer je interieur met deze prachtige toevoeging van Arc Marine.

Tas voor regisseurstoel
Aantal
Verzending Nederland 1-3 dagen, Europa 3-5 dagen


  Internationale verzending

Ontdek wereldwijd: bestel overal en geniet van onze internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze persoonlijke Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Veilig betalen

Betaal met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten Europa (EU): € 500,-


Omschrijving

Ontdek het nieuwste meesterwerk van Arc: "The Square", een eigentijdse regisseursstoel die elke verwachting overtreft met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap. Elk aspect van deze stoel is met uiterste zorg en aandacht vormgegeven, van het prachtige teakhouten frame tot de luxueuze bekleding van Battyline textiel. Het teakhout straalt een tijdloze elegantie uit, terwijl de behandeling ervoor zorgt dat de stoel bestand is tegen de elementen, waardoor hij zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

De bekleding van "The Square" is gemaakt van het hoogwaardige Battyline textiel, dat niet alleen comfort biedt maar ook een vleugje luxe toevoegt aan de zitervaring. De combinatie van natuurlijke tinten en de warme houtkleur maken deze stoel veelzijdig en eenvoudig te integreren in diverse interieurstijlen. Met zijn doordachte ontwerp en hoogwaardige materialen biedt "The Square" niet alleen een esthetisch genot, maar ook een comfortabele en duurzame zitervaring.

Kenmerken zoals de opvouwbare afmetingen, zithoogte en hoogte van de armleuningen maken "The Square" niet alleen elegant, maar ook praktisch in gebruik. Transformeer je ruimte met de toevoeging van deze prachtige regisseursstoel en omarm het samenspel van natuurlijke schoonheid en functionaliteit. Arc Marine introduceert met trots deze eigentijdse meesterwerkstoel, vervaardigd met passie en toewijding uit hoogwaardig teakhout.

Specificaties:

  • Merk: ARC Marine
  • Artikelcode: 7620
  • Materiaal: Hoogwaardig Teakhout
  • Collectie: The Square
  • Kleur: Teak
  • Bekleding: Luxueus Batty Line Textiel

Afmetingen:

  • Breedte: 54 cm
  • Diepte: 49 cm
  • Hoogte: 85 cm
  • Afmeting ingeklapt: 49 x 15 x 85 cm
  • Zithoogte: 45 cm
  • Hoogte armleuning: 65 cm

Scheepsservieswinkel raad een opbergtas voor de Square stoel aan zodat de stoel ook mooi blijft

- Deze tas kan besteld worden samen met de stoel.

- De Opbergtas kan ook los besteld worden.

Opberg tas: 

Bescherm je waardevolle Square regisseursstoel met onze hoogwaardige opbergtas, vervaardigd van duurzame Olefin stof. Deze tas biedt niet alleen bescherming tegen stof en vocht, maar verlengt ook de levensduur van je stoel, waardoor hij er altijd als nieuw uitziet.

Stel je voor dat je je regisseursstoel opbergt in de garage, op zolder, op de boot, in de camping, in de camper of in de tuinberging. Met onze opbergtas blijft je stoel vrij van vuil en mogelijke beschadigingen, klaar voor gebruik wanneer je hem weer nodig hebt. Bovendien is de tas voorzien van handige handvatten, waardoor je hem eenvoudig kunt dragen naar picknicks, stranduitjes of campingtrips. Dankzij de perfecte pasvorm van de tas blijft je stoel stevig op zijn plaats tijdens het transport, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen. De veelzijdigheid van onze opbergtas maakt hem een onmisbare accessoire voor iedereen die graag zijn Square regisseursstoel meeneemt op avontuur. Kies voor gemak, bescherming en stijl met onze opbergtas, zodat je optimaal kunt genieten van je regisseursstoel, waar je ook gaat en staat.

Productdetails
Kleur
Wit
Materiaal
Aluminium
Type bekleding
Batyline
Diepte
49 cm
Afmetingen ingeklapt
49 cm x 15 cm x 85 cm
Hoogte Armleuning
65 cm
Collectie
The Square
Zithoogte
45 cm
Breedte
54 cm
Hoogte
85 cm
Soort
Square stoel

Specifieke referenties

ean13
6151038839859
mpn
7611T
7611T
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.