• -10%
Regata dinerbord melamine Marine Business 12001
search
  • Regata dinerbord melamine Marine Business 12001

Regata dinerbord melamine Marine Business 12001

€ 10,50
€ 9,45 10% korting
(incl. btw)

Het Regata dinerbord van Marine Business, een uniek item met kleurrijke nautische vlaggen, is perfect voor aan boord. Dit duurzame en onbreekbare servies voegt een vrolijke noot toe aan uw tafel. De antislipring op de basis zorgt voor stabiliteit, zelfs op volle zee. Gemaakt van 100% melamine en BPA-vrij, dit servies is veilig en praktisch. Het Regata assortiment biedt tal van bijpassende nautische accessoires voor een complete tafelsetting. Let op: niet geschikt voor koken of direct vuur, maar wel magnetronbestendig tot 90 seconden. Bestel vandaag deze vrolijke aanwinst voor je keuken aan boord of in huis.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
6 10% € 6,30
Aantal
Europe 2-5 days, Wordwide delivery 4-14 days



Omschrijving

Regata dinerbord Marine Business 12001 

Het REGATA dinerbord, vervaardigd in melamine, heeft een anti-slip ring op de bodem zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw maaltijden aan boord.

Dit onbreekbare servies geeft uw tafel licht en kleur met zijn informele nautische decoratie van vlaggen in verschillende kleuren. De Regata collectie heeft vele nautische accessoires om uw tafel aan te kleden.

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij. 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, is het aanbevolen om het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig.

BPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.png

Productdetails
Kleur
Wit met vlaggen
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Regata
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Dinerbord
Diameter
25 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Ja
BPA-vrij
Ja
Inhoud
190 gr
Merk
Marine Business
12001

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.