Teak rechthoekige klaptafel geolied 80 x 60 cm Marine Business 63022 scheepsservieswinkel.nl
search
  • Teak rechthoekige klaptafel geolied 80 x 60 cm Marine Business 63022 scheepsservieswinkel.nl
  • Teak Klaptafel 80 x 60 cm Marine Business

Teak rechthoekige klaptafel geolied 80 x 60 cm Marine Business 63022

€ 699,00
(incl. btw)

De duurzaamheid en weerbestendigheid van deze rechthoekige teak tafel, behandeld met maritieme olie voor optimale UV-bescherming, maakt het een duurzame koop. Of het nu de krachtige zon of stortregens zijn, deze tafel weerstaat Moeder Natuur met onwrikbare kracht. Met zijn veelzijdigheid past deze tafel perfect in elke buitenruimte en transformeert hij moeiteloos van een elegante eetgelegenheid naar een draagbare opklapbare tafel, om mee te gaan aan boord. Ook als extra tafel voor in de tuin of veranda, op vakantie of camping is het zeker een passende investering waard. Na 1 jaar kan de tafel weer in de olie gezet worden, wat zijn levensduur verlengt.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
3 5% € 104,85
Aantal
Europe 2-5 days, Wordwide delivery 4-14 days



Omschrijving

Vervaardigd uit hoogwaardig teakhout met de hand gemaakte rechthoekige klaptafel.

Met zijn duurzaamheid en weerbestendigheid is deze teak tafel een meesterwerk dat bestand is tegen de grillen van Moeder Natuur. Of het nu de zon, stortregens of andere onvoorspelbare weersomstandigheden zijn, deze tafel trotseert het allemaal met onwrikbare kracht. Dankzij een zorgvuldige behandeling met maritieme kwaliteit olie wordt het teakhout beschermd tegen schadelijke UV-stralen, waardoor het zijn prachtige kleur behoudt en niet vervaagt. Deze teaktafel sluit goed aan bij verschillende buitenruimtes.

Het klapmechanisme van deze tafel biedt ultiem gemak en flexibiliteit. Met een eenvoudige vouwbeweging transformeer je deze tafel van een elegante eetgelegenheid en neem je hem moeiteloos weer mee op je bootavonturen en berg hem net zo snel weer op wanneer je ruimte nodig hebt.

Productspecificaties:

  • Merk: Marine Business
  • Artikelcode: 63022
  • Materiaal: Teak
  • Aantal hoogteposities: 1
  • Lengte: 80 cm
  • Breedte: 60 cm
  • Hoogte: 75 cm
  • Afwerking: Geolied

    Onderhoud Teak staat bekend als een van de meest duurzame houtsoorten, vooral vanwege zijn natuurlijke weerbestendigheid. Om teak schoon te maken, gebruik zoet water en neutrale zeep met een natuurlijk schuursponsje (esparto). Grondig reinigen en laten drogen. Na een jaar kan een nieuwe laag teakolie worden aangebracht met een doek, in meerdere lagen, met tussenpozen van ongeveer 24 uur om het hout de olie te laten opnemen. Deze olie dringt diep in het hout door en vormt een beschermende barrière tegen vuil en vocht.
Productdetails
Materiaal
Teak
Lengte
80 cm
breedte
60 cm
Hoogte
75 cm
Afwerking
Geolied
aantal hoogte posities
1
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Tafel
Merk
Marine Business
63022

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.