• -10%
Deluxe kussen set zwart voor regisseursstoel I 3274a
search
  • Deluxe kussen set zwart voor regisseursstoel I 3274a

Deluxe kussenset voor regisseursstoel I zwart

€ 99,00
€ 89,10 10% korting
(incl. btw)

Upgrade je ARC Marine regisseursstoel met onze trendy losse kussensets in zwart voor een luxe look. De regisseursstoelen van ARC Marine gaan jarenlang mee. De kussens kunnen door invloed van het weer en het zeewater na verloop van tijd aan vervanging toe zijn. Wij verkopen de deluxe kussens daarom ook los. Geef uw regisseursstoelen een frisse uitstraling door de kussens te vervangen. De kussensets zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. De set bestaat uit een rug, zitting en onderzittingGemaakt van duurzaam Olefin, bieden ze langdurige kwaliteit. Geschikt voor Regisseursstoel I en Stuurstoel I, laten onze veelzijdige kussensets je bootmeubilair of interieur weer stralen. Ontdek de vele kleuren en geef je stoel de upgrade die het verdient!

Aantal
Europe 2-5 days, Wordwide delivery 4-14 days



Omschrijving

Luxe zwarte Kussens set - De Ultieme Upgrade voor je ARC Marine teak stoel

Breng een vleugje verfijning in je regisseursstoel met onze Deluxe zwarte Kussens, speciaal ontworpen voor de Regisseursstoel I van ARC Marine. Deze complete set bestaat uit een comfortabele rugleuning, zitting en onderzitting, zodat je in alle luxe kunt genieten van je zitervaring.

Kenmerken:

  • Merk: ARC Marine
  • Artikelcode:3274a
  • Kussenmateriaal: Olefin
  • Geschikt voor: Regisseursstoel I en Stuurstoel I

Transformeer je regisseursstoel met gemak en elegantie door te kiezen voor onze hoogwaardige losse kussens. Gemaakt van duurzaam Olefin-materiaal, biedt deze set niet alleen een verfijnde uitstraling, maar ook langdurig comfort.

Of je nu je huidige kussens wilt vervangen of simpelweg een nieuwe stijl wilt creëren, onze zwarte Kussens zijn de perfecte oplossing. Eenvoudig te installeren en met een perfecte pasvorm, geven ze je stoel een frisse en eigentijdse uitstraling.

Met de ARC Marine kwaliteitsgarantie en het gebruiksvriendelijke ontwerp, heb je alles wat je nodig hebt om je regisseursstoel te upgraden naar een prachtige blikvanger. Maak vandaag nog je keuze en geef je stoel de upgrade die hij verdient!

Voeg nu stijl en comfort toe aan je ARC Marine regisseursstoel met onze deluxe zwarte Kussens. Ervaar de luxe en vernieuw je zitervaring op sublieme wijze.

Let op: De afgebeelde regisseursstoel dient ter illustratie en wordt apart verkocht.

Productdetails
Materiaal
Dralon
kleur bekleding
Zwart
Collectie
Regisseursstoel I
Soort
Pannenlap
Merk
ARC Marine
Geschikt voor
Regisseursstoel I en stuurstoel I
3274a

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.