• -20%
Venezia Mok Marine Business 68004
search
  • Venezia Mok Marine Business 68004

Venezia Mok Marine Business 68004

€ 9,50
€ 7,60 20% korting
(incl. btw)

Venezia Mok Marine Business 68004

Aantal



Omschrijving

De Marine Business VENEZIA collectie melamine mok is bestendig en stapelbaar, waardoor we hem zowel kunnen gebruiken om te genieten van een goede cappuccino of een koffie tijdens het varen. De mok heeft een rode melamine binnenkant. Zie ook de summer collectie als u al het servies in marineblauw zonder rode binnenkant wilt.

Gemaakt van hoogwaardige melamine die 100% zuiver en gifvrij is.

Het melamine bord uit de Marine Business VENEZIA collectie is ontworpen met een antislip ring aan de onderkant voor meer stabiliteit tijdens het varen en zodat u in vertrouwen van uw maaltijd kunt genieten.

De Marine Business VENEZIA collectie omvat een breed scala aan onbreekbare stukken om de tafel aan boord van uw jacht of zeilboot te sieren, en combineert met de andere onbreekbare glascollecties van Marine Business.

Marine Business VENEZIA collectie met zeilstrepen en nautische vlaggen brengt licht en kleur op uw tafel met zijn nautische decoratie.

SAMENSTELLING: 100% Melamine (M) - BPA Vrij 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen om te eten, niet bedoeld om te koken. Geschikt voor magnetron maximaal 90 seconden 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van het product te verlengen, wordt aanbevolen het gebruik van schurende producten te vermijden. Om koffie- en theevlekken te voorkomen, is het aan te raden om direct na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit artikel is vaatwasmachinebestendig.

Nonslip_M.pngBPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.png

Productdetails
Kleur
Rood, Blauw, Wit
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Venezia
Hoogte
9 cm
Soort
Mok
Diameter
8,3 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Ja
BPA-vrij
Ja
Merk
Marine Business
68004
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.