Summer Snackset Beige Marine Business
search
  • Summer Snackset Beige Marine Business

Summer Snackset Beige Marine Business

€ 32,95
(incl. btw)

Summer Snacksset Beige Marine Business

Aantal



Omschrijving

Praktische melamine hapjesset met 2 schaaltjes en een dienblad; gemaakt van 100% melamine. Melamine is een slijtvast en duurzaam materiaal dat bestand is tegen stoten en vallen. Daarom zijn melamine schaaltjes ideaal voor dagelijks gebruik en bovendien vaatwasmachinebestendig.

De Summer line producten hebben een gekleurde binnenkant en een gebroken witte buitenkant, ideaal om te combineren met ander melamine keukengerei. Alle stukken zijn gemaakt van melamine met een hoge dichtheid, valbestendig en vaatwasmachinebestendig.

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij. 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, wordt aanbevolen het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig.

Productdetails
Kleur
Beige
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Summer
Verkoop eenheid
Per set (3 stuks)
Soort
Snackset
Diameter
8 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Inhoud
380 ml
Merk
Marine Business
Afmeting
27 x 9 x 3 cm
11013
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.