Stuurstoel Kobaltblauw
search
  • Stuurstoel Kobaltblauw

Stuurstoel Deluxe Teak Kobaltblauw

€ 489,00
(incl. btw)

Teak Stuurstoel teak Kobalt Blauw:

Afwerking
Aantal



Omschrijving

Teak Stuurstoel teak Kobalt Blauw:

Laat je verrassen door de ultieme combinatie van comfort en stijl met onze adembenemende Teak Stuurstoel voor de boot, compleet met prachtige kobalt blauwe kussens. Deze stoel is ontworpen om je urenlang achter het roer te laten genieten van ongeëvenaard zitcomfort.

Met een eenvoudige handeling kan deze Teak Stuurstoel in minder dan vijf seconden worden ingeklapt tot een compact pakket, waardoor het gemakkelijk op te bergen is aan boord. Of je nu beperkte ruimte hebt of gewoonweg de flexibiliteit wilt hebben, deze stoel biedt de ultieme draagbaarheid zonder concessies te doen aan het comfort.

De veelzijdigheid van deze Teak Stuurstoel reikt verder dan alleen de boot. Deze hoge regisseursstoel kan ook perfect dienen als een stijlvolle barkruk, of het nu bij een kookeiland is of in je tuin. Het toevoegen van een vleugje maritieme charme aan elke omgeving, de Luxe kussens geven de stoel een verfijnde en onmiskenbare maritieme uitstraling.

Laat je verwennen door de luxueuze materialen en het oog voor detail die samenkomen in deze Teak Stuurstoel. Het hoogwaardige teakhout, bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook een betrouwbare stoel die bestand is tegen de elementen. Geniet van de natuurlijke warmte en schoonheid van het teakhout terwijl je comfortabel en ontspannen achter het roer zit.

Of je nu een gepassioneerde zeiler bent die urenlang op het water doorbrengt of gewoonweg wilt genieten van een verfijnde zitplek, deze Teak Stuurstoel is de ultieme keuze voor zowel functionaliteit als stijl. Waar wacht je nog op? Voeg een vleugje maritieme klasse toe aan je boot, kookeiland of tuin met deze prachtige Teak Stuurstoel en ervaar het comfort en de schoonheid die je verdient

Kenmerken:

  • Art.nr.: 3286s+3291a
  • 54 x 57 x 120 cm
  • Zithoogte 75 cm
  • 54 x 26 x 90 cm (ingeklapt)
  • Foto: ongeoliede uitvoering
Productdetails
Materiaal
Teak
kleur bekleding
Kobalt Blauw
Type bekleding
Luxe Kussens
Diepte
54 cm
afmetingen ingeklapt
54 cm x 26 cm x 90 cm
Collectie
Hoge regisseursstoel deluxe I
Zithoogte
80 cm
breedte
55 cm
Hoogte
120 cm
Afwerking
Geolied
ongeolied
Verkoop eenheid
Per stuk
Merk
ARC Marine
3286s.3292a
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.