• -10%
Lombok Bestek 24-delig  Marine Business 67030
search
  • Lombok Bestek 24-delig  Marine Business 67030

Lombok Bestek 24-delig Marine Business 67030

€ 112,50
€ 101,25 10% korting
(incl. btw)

Stel je voor: een warme zomermiddag aan boord van je prachtige boot, omringd door vrienden en familie. De geur van heerlijke gerechten zweeft door de lucht terwijl de zon langzaam ondergaat aan de horizon. Maar wacht eens even, wat mist er nog aan dit perfecte plaatje? Juist, de finishing touch - een prachtig gedekte tafel met de adembenemende LOMBOK bestekset van Marine Business.🍴✨🚤

Aantal



Omschrijving

24-delige LOMBOK Bestekset (6 personen)

Met deze schitterende bestekset maak je van elke maaltijd een feestelijke gelegenheid. De elegantie en stijl van het roestvrijstalen bestek met het sierlijke zwarte ABS handvat laten je gasten versteld staan. Je zult zien hoe hun ogen oplichten en hun mond openvalt van bewondering zodra ze dit meesterwerkje van bestek in handen krijgen.

Dus waar wacht je nog op? Imponeer je vrienden en geliefden met deze prachtige bestekset en maak van elke eettafel een onvergetelijke ervaring. Want laten we eerlijk zijn, een mooi gedekte tafel is pas echt compleet met de LOMBOK bestekset. Voeg dit juweeltje toe aan je serviescollectie en laat de magie van elegant dineren aan boord van je boot tot leven komen.

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw eettafel met de LOMBOK bestekset, bestaande uit 24 delen en geschikt voor 6 personen. Deze prachtige bestekset is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is voorzien van een stijlvol zwart ABS handvat.

Met de LOMBOK bestekset zorgt u niet alleen voor een gecoördineerde tafelopstelling, maar geeft u uw maaltijden ook een extra vleugje finesse. Het eten smaakt beter en de tafel ziet er ongelofelijk mooi uit met dit verfijnde bestek.

Naast het esthetische aspect biedt de LOMBOK collectie ook praktische voordelen. Het bestek neemt weinig ruimte in beslag en is perfect te combineren met het melamine servies van Marine Business. Zo creëert u moeiteloos een harmonieuze en nautische sfeer aan boord van uw boot.

Ontdek naast het bestek ook het assortiment onbreekbaar glaswerk en diverse nautische accessoires in onze online nautische winkel. Laat u inspireren door de veelzijdige mogelijkheden van de MARINE BUSINESS nautische collectie en geniet van een stijlvol en praktisch leven, zowel op het water als aan wal.

Kenmerken:

Aantal stuks: 24 stuks

Materiaal: Roestvrij staal 18/0, ABS handvat

Design: Met decoratie

Gebruiksinstructies: Het bestek is gemaakt van 18/0 magnetisch roestvrij staal. Om problemen en roestvlekken te voorkomen, is het aan te raden de stukken goed te drogen en op een droge plaats te bewaren na gebruik. Vermijd het gebruik van een schuursponsje bij het schoonmaken van het ABS handvat om de zeefdruk te behouden.

Productdetails
Kleur
Zwart
Materiaal
Roestvrij staal 18/0. ABS handvat
Collectie
Lombok
Verkoop eenheid
Per set
Soort
Bestek
Vaatwasser Bestendig
Ja
BPA-vrij
Ja
Inhoud
6x vork, 6x mes, 6x grote lepel en 6x kleine lepel
Merk
Marine Business
67030
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.