• Aanbieding!
  • -10%
search

Sailor Soul Melamine Kom 15cm Marine Business 14007

€ 7,95
€ 7,16 10% korting
(incl. btw)

Sailor Soul Melamine Kom 15cm Marine Business 

Aantal



Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Sailor Soul melamine kom - een essentieel stuk dat niet mag ontbreken in je keukenarsenaal! Of het nu gaat om een ontspannen aperitiefmoment, een stevig ontbijt met cornflakes, of het serveren van een smaakvolle salade of pasta, deze kom staat altijd klaar om jouw culinaire creaties te presenteren.

Gemaakt van onbreekbaar melamine, is deze kom niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol en praktisch. De samenstelling van 100% melamine zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van je maaltijden, wetende dat ze veilig en vrij zijn van BPA.

Bovendien voegt het unieke ontwerp van deze kom een vleugje maritieme charme toe aan elke tafelsetting, waardoor elke maaltijd een memorabele ervaring wordt die lang bij blijft.

GEBRUIKSINSTRUCTIE: Hoewel deze kom niet geschikt is voor direct koken of blootstelling aan vuur, kan hij veilig worden gebruikt voor een breed scala aan voedselbereidingen. En voor het reinigen? Geen zorgen! Deze kom is vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij. . 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, wordt aanbevolen het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig.

Voeg een vleugje nautische elegantie toe aan je eetervaring met de Sailor Soul melamine kom - jouw perfecte metgezel voor elk culinair avontuur!

Productdetails
Kleur
Blauw Wit
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Sailor soul
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Kom
Diameter
15 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Merk
Marine Business
14007
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.