• Aanbieding!
  • -10%
Sailor Soul dinerbord 28cm Marine Business
search
  • Sailor Soul dinerbord 28cm Marine Business

Sailor Soul dinerbord 28cm Marine Business 14001

€ 12,95
€ 11,66 10% korting
(incl. btw)

Sailor Soul dinerbord 28cm Marine Business 

Aantal



Omschrijving

Dit melamine dinerbord is niet zomaar een bord; het is een ware sfeerverhoger aan tafel! Onderdeel van de onbreekbare melamine serviesset Sailor Soul, straalt dit bord met zijn gedetailleerde ontwerp en licht reliëf een charmante nautische stijl uit.

Of je nu geniet van een ontspannen diner op het dek of een feestelijke maaltijd binnen, dit bord voegt een vleugje maritieme elegantie toe aan elke gelegenheid, zonder concessies te doen aan zijn praktische bruikbaarheid.

Gemaakt van slijtvast melamine, is dit servies bestand tegen stoten en vallen, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik aan boord. Bovendien is het vaatwasmachinebestendig, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is.

Met de Sailor Soul serviesset til je je eetervaring naar een hoger niveau terwijl je geniet van het leven op zee. Voeg deze onmisbare accessoires toe aan je collectie en laat je inspireren door de tijdloze charme van het nautische leven.

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij.

INSTRUCTIES: Ontworpen voor tafelgebruik, niet geschikt voor koken of direct vuur. Magnetronbestendig tot 90 seconden.

ONDERHOUD EN REINIGING: Voor langdurige glans vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen. Direct na gebruik wassen om vlekken te voorkomen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp zijn onderdeel van het productieproces en voegen karakter toe.

Dit product is vaatwasmachinebestendig

Productdetails
Kleur
Blauw Wit
Materiaal
100 % melamine
Collectie
Sailor soul
Verkoop eenheid
Per stuk
Diameter
28 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Merk
Marine Business
14001
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.