• -10%
Regisseursstoel Turquoise Marine Business
search
  • Regisseursstoel Turquoise Marine Business

Regisseursstoel Turquoise Marine Business

€ 579,00
€ 521,10 10% korting
(incl. btw)

Regisseursstoel Turquoise Marine Business

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
3 5% € 86,85
Aantal



Omschrijving

Regisseursstoel Turquoise Marine Business

Ontdek de ultieme combinatie van vakmanschap, stijl en duurzaamheid met onze exclusieve Marine Business Teak Regisseursstoel. Handgemaakt met de beste teakhoutsoorten en bekleed met Olefin, een revolutionaire waterafstotende stof die voor maar liefst 100% bestand is tegen schadelijke UV-stralen, behoudt deze stoel zijn kleur en schoonheid, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden op het water.

Of je nu een gepassioneerde zeiler bent, een fervente visser of gewoon graag ontspant op je boot, deze Teak Regisseursstoel biedt een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit en elegantie. Het teakhout, bekend om zijn natuurlijke duurzaamheid en weerbestendige eigenschappen, is met zorg geselecteerd en met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, waardoor elke stoel uniek is in zijn soort.

Maar wat onze Teak Regisseursstoel echt onderscheidt, is het gebruik van Olefin-stof. Deze hoogwaardige bekleding is ontworpen om de zwaarste omstandigheden op het water te weerstaan. Of het nu gaat om intense zonnestralen, plotselinge regenbuien of zelfs zoute zeewateren, deze stoel blijft zijn charme behouden en is volledig bestand tegen verkleuring. Geniet van jarenlang onbezorgd gebruik zonder concessies te doen aan de esthetiek.

Het comfort en de ergonomie van de Teak Regisseursstoel zijn van ongekende kwaliteit. De rugleuning en zitting zijn zorgvuldig ontworpen om optimale ondersteuning te bieden tijdens lange uren op het water. Verstelbare armleuningen en een stevig frame zorgen voor stabiliteit en gebruiksgemak, terwijl het opvouwbare ontwerp gemakkelijk op te bergen is wanneer je het even niet nodig hebt.

Deze handgemaakte Teak Regisseursstoel is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Het warme, natuurlijke teakhout en de elegante vormgeving voegen een vleugje luxe toe aan elke boot. Of je nu gaat voor een klassieke uitstraling of een moderne esthetiek, de Teak Regisseursstoel past perfect bij elke stijl.

Dus waar wacht je nog op? Neem plaats in stijl en comfort met onze Marine Business Teak Regisseursstoel. Ervaar de perfecte combinatie van hoogwaardige materialen, vakmanschap en duurzaamheid die je nodig hebt op het water. Investeer vandaag nog in een stoel die de tand des tijds doorstaat en geniet van de ultieme luxe op je boot.

ONDERHOUD:

Teak: Teak is een van de meest weerbestendige houtsoorten. Om het schoon te maken kan vers water en neutrale zeep worden gebruikt, samen met een natuurlijk schuursponsje (esparto). Goed schoonmaken en laten drogen. Teakhout wordt 1 jaar behandeld. Daarna kan een nieuwe laag teakolie worden aangebracht. Dit moet gebeuren met een doek en in verschillende lagen, met voldoende tijd tussen de lagen zodat het hout de olie kan opnemen (ongeveer 24 uur). De olie dringt in het hout en vormt een barrière voor vuil en vocht.

Olefine stof: Bleekmiddel mag gebruikt worden in de was. Vermijd het strijken, alleen gebruiken op een zeer lage temperatuur. Anti-allergene en recycleerbare stof.

Productdetails
Materiaal
Teak
kleur bekleding
Turquoise
Type bekleding
Olefin
Diepte
52 cm
breedte
48 cm
Hoogte
90 cm
Afwerking
Geolied
Verkoop eenheid
Per stuk
Merk
Marine Business
63011TU
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.