search

Regisseursstoel The Edge forza zwart - Ongeolied

€ 679,00
(incl. btw)

Regisseursstoel The Edge forza zwar

Afwerking
Aantal



Omschrijving

De Regisseursstoel The Edge van ARC Marine is een meesterwerk van ontwerp en techniek dat elke buitenruimte transformeert in een luxe lounge. Deze stoel is gemaakt van de beste materialen en combineert stijl, comfort en duurzaamheid op een manier die perfect past bij uw levensstijl.

Een van de beste eigenschappen van de Regisseursstoel The Edge is de opvouwbare functionaliteit. Met een simpele handbeweging kunt u de stoel snel en gemakkelijk inklappen tot een compact formaat dat gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is. Dit maakt deze stoel de perfecte keuze voor op uw boot, op de camping, tijdens een picknick in het park of gewoon om ruimte te besparen op uw balkon.

Maar de Regisseursstoel The Edge biedt veel meer dan alleen gemakkelijke draagbaarheid. Het hoogwaardige aluminium frame zorgt voor stabiliteit en stevigheid en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het frame is afgewerkt met een beschermende poedercoating die het frame beschermt tegen krassen en roestvorming.

De zitting en rugleuning van de Regisseursstoel The Edge zijn bekleed met hoogwaardig en weerbestendig textiel, dat gemakkelijk schoon te maken is en uitzonderlijk comfort biedt. Dit maakt deze stoel perfect voor lange zitperiodes, of u nu een dag op het strand doorbrengt of geniet van een lange avond in de tuin.

De Regisseursstoel The Edge heeft ook een strak en modern design dat perfect past bij elke buitenruimte. Het stijlvolle uiterlijk wordt gecompleteerd door een selectie van prachtige kleuren, zodat u uw stoel kunt kiezen op basis van uw persoonlijke voorkeur en de algehele uitstraling van uw buitenruimte.

Kortom, als u op zoek bent naar de perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit, dan is de Regisseursstoel The Edge van ARC Marine de perfecte keuze. Met zijn opvouwbare functionaliteit, duurzame materialen en stijlvolle design is deze stoel perfect voor elke gelegenheid en past hij perfect bij uw levensstijl. Bestel vandaag nog en geniet van de ultieme buitenlounge-ervaring!

ONDERHOUD:

Maak nooit gebruik van harde borstels of hogedrukspuit bij het schoonmaken van uw teak Regisseursstoel. Hierdoor wordt het hout poreus en verdwijnt de natuurlijke beschermlaag.

Gebruik teak sealer om het teak te beschermen tegen vlekken en verkleuring. 

Zet teak de Regisseursstoel I binnen wanneer u de vergrijzing van teak wilt voorkomen.

Water, wijn of frisdrank gemorst? Haal dit gelijk weg met een absorberende doek om te voorkomen dat de vlekken intrekken.

Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen, maak uitsluitend gebruik van speciale onderhoudsproducten voor teakhout.

Productdetails
Materiaal
Teak
kleur bekleding
Forza black
Type bekleding
Luxe Kussens
Lengte
89 cm
Diepte
49,5 cm
afmetingen ingeklapt
50 cm x 22 cm x 70 cm
Hoogte Armleuning
65,5 cm
Collectie
The Edge
Zithoogte
47 cm
breedte
85 cm
3225u.3421
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.