search

Regisseurstoel I forza blauw DeLuxe

€ 359,00
(incl. btw)

Regisseurstoel I forza blauw DeLuxe

Afwerking
Aantal



Omschrijving

Regisseurstoel I forza blauw DeLuxe

Als u op zoek bent naar een comfortabele, duurzame en stijlvolle Regisseursstoel I voor op uw boot, dan is onze Teak Regisseursstoel I met effen luxe kussens de perfecte keuze voor u. Deze stoel is vervaardigd van hoogwaardig teak en is ontworpen om jarenlang mee te gaan, ongeacht de weersomstandigheden.

Wat deze Regisseursstoel I zo speciaal maakt, is het zitcomfort en de stabiliteit die het biedt. Of u nu op uw boot zit en geniet van het uitzicht of gewoon ontspant op uw terras, deze stoel zal u niet teleurstellen. Bovendien is het inklappen en opbergen van de stoel een fluitje van een cent, waardoor het ideaal is voor mensen die weinig opbergruimte hebben.

De Teak Regisseursstoel I is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: geolied en ongeolied. Beide uitvoeringen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, maar als u kiest voor de geoliede uitvoering, is het belangrijk om te weten dat u de stoel regelmatig moet oliën om de egale glans te behouden.

Deze Regisseursstoel I wordt geleverd met effen luxe kussens die zorgen voor extra comfort en een verfijnde uitstraling. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn eenvoudig te verwijderen en te wassen.

Kortom, onze Teak Regisseursstoel Il met effen luxe kussens is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele, duurzame en stijlvolle stoel voor op hun boot of terras. Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw TEAK Regisseursstoel I!.

ONDERHOUD:

Maak nooit gebruik van harde borstels of hogedrukspuit bij het schoonmaken van uw teak Regisseursstoel. Hierdoor wordt het hout poreus en verdwijnt de natuurlijke beschermlaag.

Gebruik teak sealer om het teak te beschermen tegen vlekken en verkleuring. 

Zet teak de Regisseursstoel I binnen wanneer u de vergrijzing van teak wilt voorkomen.

Water, wijn of frisdrank gemorst? Haal dit gelijk weg met een absorberende doek om te voorkomen dat de vlekken intrekken.

Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen, maak uitsluitend gebruik van speciale onderhoudsproducten voor teakhout.

Gebruik de speciale tas die gemaakt is  om de stoel in op te bergen. Verkrijgbaar bij Scheepsservieswinkel.

Afmetingen:

Afmeting uitgeklapt: 45 x 57 x 89 cm

Afmeting ingeklapt: 45 x 23 x 68 cm (ingeklapt)

Productdetails
Materiaal
Teak
kleur bekleding
Blauw
Type bekleding
Luxe Kussens
Diepte
45 cm
afmetingen ingeklapt
42 x 23 x 68 cm
Hoogte Armleuning
65,5 cm
Collectie
Regisseursstoel I
Zithoogte
47 cm
breedte
56 cm
Hoogte
89 cm
Afwerking
Geolied
ongeolied
Verkoop eenheid
Per stuk
Merk
ARC Marine
3220u+ 3492a
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.