• Aanbieding!
  • -10%
Party Clear Champagneglas antislip  6 stuks Marine Business28105
search
  • Party Clear Champagneglas antislip  6 stuks Marine Business28105
  • Party Clear Champagneglas antislip  6 stuks Marine Business28105
  • Party Clear Champagneglas antislip  6 stuks Marine Business28105
  • Party Clear Champagneglas antislip  6 stuks Marine Business28105

Party Clear Champagneglas antislip Marine Business 28105

€ 12,50
€ 11,25 10% korting
(incl. btw)

Party Clear Champagneglas antislip Marine Business28105 

Aantal



Omschrijving

Welkom bij Scheepsservieswinkel, waar we weten dat champagne drinken een feestelijke gelegenheid is die je graag in stijl wilt vieren. Daarom presenteren we met trots onze veilige champagne glazen die op echt glas lijken: de Party Clear Champagneglas antislip, 

Geniet van je favoriete bubbels met het geruststellende gevoel dat deze glazen stabiliteit bieden, dankzij de antislipvoet. Gemaakt van hoogwaardig TRITAN™, zijn ze praktisch onbreekbaar en voegen ze met hun glans en transparantie een vleugje elegantie toe aan elke tafelsetting, terwijl ze tegelijkertijd veilig blijven tijdens de maaltijd.

De Party Clear Champagneglazen maken deel uit van onze collectie antislipglazen, die ook het Wijnglas, de Champagnefluit en de Water- en Drankglazen omvat. Combineer ze met al het varende servies van Marine Business voor een complete en verfijnde look aan boord.

SAMENSTELLING:

  • Gemaakt van 100% Copolyester (T) - BPA Vrij.

INSTRUCTIES:

  • Ontworpen voor gebruik in normale omstandigheden, geschikt voor likeuren en warme dranken, en zelfs veilig voor de magnetron.

ONDERHOUD EN REINIGING:

  • Vaatwasmachinebestendig voor het bovenrek, met een maximale temperatuur van 65°C, voor gemakkelijke reiniging en onderhoud.

DUURZAAMHEID:

BPA-vrij en temperatuurbestendig, deze glazen kunnen hete vloeistoffen bevatten bij temperaturen tot het kookpunt en zijn ook geschikt voor koude temperaturen en vriesbestendig. Ze zijn vaatwasser- en magnetronbestendig, en bovendien chemisch bestendig en bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Met hun sprankelende helderheid en glans, en hun slag- en breukvastheid, zijn ze ook bestand tegen vlekken en geuren.

Voeg een vleugje klasse toe aan je volgende champagne-moment en maak er een groot feest van met onze Party Clear Champagneglazen. Laat de bubbels maar vloeien en de feestelijkheid in stijl bloeien!

Productdetails
Kleur
Transparant
Materiaal
100% Tritan
Collectie
Party
Hoogte
25 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Champagne glas
Diameter
7,5 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Ja
BPA-vrij
Ja
Inhoud
230 ml
Merk
Marine Business
28105
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.