• -10%
search
  • dessert - ontbijtbord vierkant 21 x 21cm Northwind 15023 Marine Business 6 stuks

kom vierkant 15 x 15cm Northwind Marine Business 15022

€ 9,95
€ 8,95 10% korting
(incl. btw)

Kom vierkant 15 x 15cm Northwind Marine Business 15022

Aantal



Omschrijving

De melamine vierkante kom uit de NORTHWIND serviescollectie is een van de meest multifunctionele items uit deze collectie.

De melamine vierkante kom uit de NORTHWIND serviescollectie is een van de meest multifunctionele items in deze collectie.

Hij kan worden gebruikt voor het serveren van snacks, voor ontbijtgranen of als schaal voor salades of pasta. Het is er ook in de klassieke ronde versie: ga voor uw stijl!

Zoals alle stukken in deze elegante collectie is hij gemaakt van onbreekbaar melamine en bevat hij het kompasroosontwerp. Om uw tafel compleet te maken, kunt u kijken naar de 24-delige roestvrijstalen bestekset en de verschillende modellen onbreekbare schalen en glazen.

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, wordt aanbevolen het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig.

BPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.png

Productdetails
Kleur
Blauw
Lengte
15 cm
Collectie
Northwind
breedte
15 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Kom
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Merk
Marine Business
15022
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.