search
  • dessert - ontbijtbord vierkant 21 x 21cm Northwind 15023 Marine Business 6 stuks

ontbijtbord vierkant 21 x 21cm Northwind Marine Business 15023

€ 7,95
(incl. btw)

Ontbijtbord vierkant 21 x 21cm Northwind Marine Business 15023

Aantal



Omschrijving

Het vierkante NORTHWIND Ontbijt bord heeft een eenvoudige maar elegante nautische stijl.

Deze NORTHWIND collectie heeft ronde en vierkante borden: kies uw stijl! Alle borden in dit onbreekbare servies zijn gemaakt van melamine en zijn, net als alle andere accessoires in de collectie, gedecoreerd in marineblauwe en witte tinten met de kompasroos.

Northwind is al vele jaren de favoriete serviescollectie en bestaat uit een grote selectie nautische artikelen om het leven aan boord gemakkelijker en aantrekkelijker te maken.

Het vierkante dessertbord uit de NORTHWIND collectie heeft een eenvoudige maar elegante nautische stijl.

Deze collectie heeft ronde en vierkante borden: kies uw stijl! Alle schalen in dit onbreekbare servies zijn gemaakt van melamine en zijn, net als alle andere accessoires in de collectie, gedecoreerd in marineblauwe en witte tinten met de kompasroos.

Northwind is al vele jaren de favoriete serviescollectie en bestaat uit een grote selectie nautische artikelen om het leven aan boord gemakkelijker en aantrekkelijker te maken.

SAMENSTELLING: Melamine 100% (M) - BPA Vrij 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor tafelgebruik, niet aan te passen voor koken of direct vuur. Magnetron slechts 90 seconden. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Om de levensduur van dit artikel te verlengen, is het aanbevolen het gebruik van schurende reinigingsmiddelen te vermijden. Om vlekken van koffie en thee te voorkomen raden wij aan het artikel onmiddellijk na gebruik te wassen. Eventuele onregelmatigheden in het ontwerp maken deel uit van het productieproces en mogen niet als een defect worden beschouwd. 

Dit product is vaatwasmachinebestendig

BPA.pngBreak.pngDishwasher.pngMelamine.pngMicro.png

Productdetails
Kleur
Blauw
Lengte
21 cm
Collectie
Northwind
breedte
21 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Ontbijtbord
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Merk
Marine Business
15023
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.