• -10%
Led Lantaarn met Bluetooth Speaker - Original Green MoriMori
search
  • Led Lantaarn met Bluetooth Speaker - Original Green MoriMori

Led Lantaarn met Bluetooth Speaker - Original Green MoriMori

€ 149,00
€ 134,10 10% korting
(incl. btw)

Led Lantaarn met Bluetooth Speaker - Original Green MoriMori

Aantal



Omschrijving

Watersporters, Avonturiers, buitenmensen!! Bij scheepsservieswinkel.nl zijn we verheugd om je kennis te laten maken met de meest veelzijdige metgezel voor je boot: de verbluffende MoriMori outdoor lamp met Bluetooth speaker! Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol sfeer, muziek en verlichting terwijl je de wateren trotseert.

De MoriMori outdoor lamp met Bluetooth speaker tilt je bootbeleving naar een geheel nieuw niveau. Het is niet alleen een prachtig verlichtingsaccessoire, maar ook een krachtige draadloze speaker die je favoriete deuntjes laat klinken terwijl je geniet van je tijd op het water. Stel je voor dat je dobberend op de golven naar je favoriete muziek luistert, omringd door de betoverende gloed van deze lamp. Het is een ware harmonie van geluid en licht, perfect om elke gelegenheid aan boord op te vrolijken.

De MoriMori outdoor lamp met Bluetooth speaker is ontworpen met het oog op duurzaamheid en veelzijdigheid. Dankzij de hoogwaardige materialen en waterdichte constructie kan deze lamp elke uitdaging aan die de zee op zijn pad werpt. Of het nu gaat om opspattend water, regen of zelfs een spatje zeewater, deze lamp blijft stralen en je blijft genieten van je favoriete muziek zonder zorgen.

Het ontwerp van de MoriMori lamp is niet alleen functioneel, maar ook buitengewoon stijlvol. Met zijn slanke en eigentijdse uitstraling voegt deze lamp een vleugje moderne elegantie toe aan je boot. Of je nu een traditioneel of een eigentijds interieur hebt, de MoriMori lamp past naadloos in elke maritieme omgeving. De verstelbare verlichting biedt verschillende sferen, van warm en gezellig tot helder en levendig, zodat je altijd de juiste ambiance kunt creëren voor elke gelegenheid.

Wat deze MoriMori lamp echt bijzonder maakt, is de ingebouwde Bluetooth speaker. Je kunt eenvoudig verbinding maken met je smartphone of ander Bluetooth-apparaat en je favoriete muziek draadloos afspelen. Of je nu wilt dansen op het dek, ontspannen tijdens een zonsondergang of een feestje wilt organiseren met vrienden, deze lamp voorziet je van de perfecte soundtrack voor je bootavonturen. Het is een echte feestmaker die elke gelegenheid aan boord tot leven brengt.

Maar dat is nog niet alles! De MoriMori outdoor lamp met Bluetooth speaker biedt een scala aan handige functies. Met de draadloze bediening kun je de verlichting aanpassen, de muziek regelen en zelfs oproepen beantwoorden, allemaal met een paar tikken op je smartphone. De ingebouwde oplaadbare batterij zorgt ervoor dat je urenlang kunt genieten van je favoriete muziek en verlichting, zonder gedoe met kabels of stopcontacten.

Bij scheepsservieswinkel.nl geloven we in het leveren van hoogwaardige producten die aan de verwachting van de nautische lifestyle voldoen

De MoriMori LED Lantaarn met Bluetooth is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren:

  1. MoriMori LED Lantaarn model Urban Sports in de kleur bruin
  2. MoriMori LED Lantaarn model Moonlight Ocean in de kleur donkerblauw
  3. MoriMori LED Lantaarn model Beach House in de kleur wit
  4. MoriMori LED Lantaarn model Garden House in de kleur lichtgroen
  5. MoriMori LED Lantaarn model Lumi Wine in de kleur rood
  6. MoriMori LED Lantaarn model Sung Room in de kleur geel 
  7. MoriMori LED Lantaarn model Original Green in de kleur donkergroen

De MoriMori LED Lantaarn met Bluetooth wordt geleverd in een stevige verpakking waarin je de lamp veilig kunt opbergen. Inhoud verpakking:

MoriMori lantaarn met:

  1. transparante glazen lampenkap
  2. USB-C kabel
  3. gebruikershandleiding

Over MoriMori

MoriMori, is een Japans merk dat begin 2018 is opgericht. Het Japanse woord "Mori" betekent "natuurlijk bos". Het bedrijf maakt stijlvolle producten gericht op de combinatie van verlichting en muziek

Productdetails
Kleur
Groen
Oplaad tijd
3-4 uur
Hoogte
27 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Diameter
11.5 cm
Merk
MoriMori
Voor:
Outdoor
Bluetooth speaker
Ja V5.1
Branduren
10 uur
Dimbaar
ja
7068

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.