• -10%
  • Pakket
Set Pitcher Moon blue + 6 waterglazen Marine Business
search
  • Set Pitcher Moon blue + 6 waterglazen Marine Business
  • Pitcher Moon blue Marine Business 16443

Set Pitcher Moon blue + 6 waterglazen Marine Business

€ 92,65
€ 83,39 10% korting

In plaats van € 84,29

(incl. btw)

Geniet van heerlijke drankjes in de buitenlucht met onze Moon Pitcher en Waterglazen Set. De set bestaat uit een duurzame Moon Pitcher en 6 Moon Waterglazen, allemaal gemaakt van hoogwaardig MS-materiaal dat schokbestendig en onbreekbaar is. Met een inhoud van 1,2 liter voor de pitcher en 250 ml per glas, biedt deze set alles wat u nodig heeft voor een ontspannen buitenervaring. Vaatwasmachinebestendigheid maakt het schoonmaken eenvoudig. Perfect voor gezellige momenten met vrienden en familie!

Dit pakket bevat

Aantal



Omschrijving

Op zoek naar de perfecte set om buiten te genieten van verfrissende drankjes? Ontdek onze Moon Pitcher en Waterglazen Set! Deze set bevat een Moon Pitcher en 6 Moon Waterglazen, waardoor u alles heeft wat u nodig heeft voor een heerlijke drankervaring in de buitenlucht.

De Moon Pitcher is vervaardigd uit hoogwaardig MS (Methylstyreen), een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en slagvastheid. Dit maakt het niet alleen onbreekbaar, maar voorkomt ook krassen, waardoor uw servies er altijd als nieuw uitziet. Met een inhoud van 1,2 liter biedt de pitcher voldoende ruimte voor uw favoriete drankjes tijdens uw buitenavonturen.

Deze set bevat:

  • 6 moon waterglazen
  • 1 moon pitcher

De Moon Waterglazen zijn ook gemaakt van MS-materiaal en bieden dezelfde voordelen van duurzaamheid en slagvastheid. Elke glas heeft een capaciteit van 250 ml, perfect voor het serveren van verfrissende drankjes aan uw gasten.

De set is vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging na gebruik, maar we raden aan om het met de hand te wassen om de transparantie te behouden. Vergeet niet om de collectie compleet te maken met bijpassende mokken en bekijk de verschillende kleuropties voor een persoonlijke touch.

Met deze set bent u klaar om te genieten van heerlijke drankjes in de buitenlucht, zonder u zorgen te hoeven maken over gebroken glas of krassen. Perfect voor gezellige momenten met vrienden en familie!

Productdetails
Kleur
Blauw
Materiaal
60% Acryl + 40% Polystyreen
Collectie
Moon
Hoogte
26,5 cm
Verkoop eenheid
per set ( 7 stuks)
Soort
Water Kan
Whiskey glas
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Nee
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Merk
Marine Business
16443
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.