• -10%
Pitcher Moon blue Marine Business 16443
search
  • Pitcher Moon blue Marine Business 16443

Pitcher Moon blue Marine Business 16443

€ 39,95
€ 35,96 10% korting
(incl. btw)

"De unieke Pitcher Moon van Blue Marine Business - een onbreekbare en stijlvolle pitcher voor verfrissende momenten op het water! Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt deze pitcher duurzaamheid en elegantie in één. Geschikt voor diverse dranken en gemakkelijk te onderhouden, is de Pitcher Moon een must-have voor elke buitenliefhebber. Koop nu en voeg een vleugje klasse toe aan je serviescollectie!

Aantal



Omschrijving

Ontdek de Pitcher Moon van Blue Marine Business

Welkom aan boord van de Pitcher Moon - jouw metgezel voor verfrissende momenten op het water en daarbuiten! Gemaakt van een unieke mix van 60% acryl en 40% polystyreen (MS), is deze pitcher niet zomaar een toevoeging aan je serviescollectie; het is een symbool van stijl, functionaliteit en betrouwbaarheid.

Waarom kiezen voor de Pitcher Moon?

  1. Onverwoestbare Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig, onbreekbaar materiaal, biedt de Pitcher Moon een gemoedsrust die niet te evenaren is. Geen zorgen meer over glasbreukongevallen - deze pitcher is gebouwd om de golven te trotseren!
  2. Stijlvol Design: Met zijn elegante vorm en glanzende afwerking voegt de Pitcher Moon een vleugje klasse toe aan elke setting, of het nu op het dek van je jacht is of op een zomerse picknick.
  3. Gemakkelijk Onderhoud: Vaatwasmachinebestendigheid maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Maar voor degenen die streven naar de hoogste glans en helderheid, adviseren we een milde handwas met een zachte spons en neutrale zeep.

Veelzijdigheid in Actie

Of je nu geniet van een verfrissende cocktail, een ijskoud glas limonade, of gewoon een goede oude H2O, de Pitcher Moon staat altijd klaar om te serveren. Met zijn royale capaciteit van [vul hier de capaciteit in], is er genoeg ruimte voor al je favoriete drankjes en meer!

Belangrijke Aandachtspunten

  • Niet geschikt voor sterke alcoholische dranken of hete vloeistoffen: De Pitcher Moon is gemaakt voor het serveren van verfrissende drankjes in normale omstandigheden. Vermijd het gebruik met extreem hete of alcoholische dranken.
  • Niet geschikt voor de magnetron: Houd de Pitcher Moon weg van de magnetron om de integriteit van het materiaal te behouden.
  • BPA-vrij: Geniet met een gerust hart, want de Pitcher Moon is volledig vrij van schadelijke chemicaliën.

Maak Indruk, Drink Slim

Voeg een vleugje luxe toe aan je drankjeservaring en investeer in de Pitcher Moon van blue Marine Business. Met zijn perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en gemak, is deze pitcher een must-have voor elke zeilliefhebber, entertainer of liefhebber van de buitenlucht. Koop vandaag nog en zeil in stijl met de Pitcher Moon aan boord!.

Productdetails
Kleur
Blauw
Materiaal
60% Acryl + 40% Polystyreen
Collectie
Moon
Hoogte
26,5 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Diameter
13,5 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Nee
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Inhoud
2,6 L
Merk
Marine Business
16443

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.