Waterkan Moon ice
search
  • Waterkan Moon ice
  • Waterkan Moon ice

2 x Waterfles Moon ice marine business 16402

€ 38,95
(incl. btw)

"De handige Moon ice Waterfles van Marine Business - een stijlvolle en duurzame metgezel voor al je avonturen buitenshuis! Gemaakt van hoogwaardig MS-materiaal, biedt deze waterfles niet alleen veiligheid en duurzaamheid, maar ook een eigentijds design en handige afmetingen. Perfect voor boottochten, picknicks en campinguitjes. Koop nu en blijf gehydrateerd met de Moon Blue Waterfles!"

Aantal



Omschrijving

Moon Ice Waterfles van Marine Business - Perfect voor Verfrissing onderweg!

Met de Moon Ice Waterfles van Marine Business heb je altijd verfrissend drinkwater binnen handbereik tijdens je avonturen op het water en daarbuiten! Deze elegante waterfles combineert stijl met duurzaamheid, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor iedereen die graag in de buitenlucht vertoeft.

Waarom kiezen voor de Moon Ice Waterfles?

  1. Duurzaamheid en Veiligheid: De Moon Ice Waterfles is gemaakt van hoogwaardig MS (Methylstyreen), een materiaal dat bekend staat om zijn schokbestendigheid en onbreekbaarheid. Dit maakt het perfect geschikt voor gebruik in ruige omgevingen, of het nu op een boot, in de tuin of bij het zwembad is. Het voorkomt ook mogelijke ongelukken met glasbreuk, waardoor het veiliger is dan traditioneel glaswerk.
  2. Stijlvol Design: Met zijn eigentijdse ontwerp en diepe kleur voegt de Moon Ice Waterfles een vleugje elegantie toe aan je buitenactiviteiten. Of je nu aan het zeilen bent, picknicken in het park of kamperen in de wildernis, deze waterfles zal zeker de aandacht trekken van je vrienden en medeavonturiers.
  3. Handig formaat en capaciteit: Met een diameter van Ø9,3 cm en een hoogte van 29 cm heeft de Moon Ice Waterfles een royale capaciteit van 1,2 liter. Dit betekent dat je voldoende water kunt meenemen om gehydrateerd te blijven tijdens lange tochten of tijdens gezellige buitenbijeenkomsten met vrienden en familie.

Productdetails:

  • Materiaal: MS (Methylstyreen) - BPA-vrij
  • Afmetingen: Diameter Ø9,3 cm, Hoogte 29 cm
  • Capaciteit: 1,2 liter
  • Kleur: Ice
  • Samenstelling: 60% acryl + 40% polystyreen (MS)
  • Gebruiksinstructies: Niet geschikt voor sterke alcoholische dranken of warme dranken. Niet geschikt voor de magnetron.
  • Onderhoud en reiniging: Vaatwasmachinebestendig (alleen bovenrek), maar handwas wordt aanbevolen voor behoud van transparantie, 

Haal nu je Moon Ice Waterfles in huis!

Of je nu op het water bent of gewoon geniet van buitenactiviteiten, de Moon Ice Waterfles van Marine Business is de perfecte keuze. Koop nu en blijf gehydrateerd met deze stijlvolle en duurzame waterfles - een onmisbaar accessoire voor avonturiers!

BPA.pngBreak.png

Productdetails
Kleur
Transparant
Materiaal
60% Acryl + 40% Polystyreen
Collectie
Moon
Hoogte
29 cm
Verkoop eenheid
Per set (2 stuks)
Soort
Waterfles
Diameter
9,3 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Nee
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Inhoud
1,2 L
Merk
Marine Business
16402
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.