• -10%
search

Waterglas Moon acqua Marine Business 16426

€ 8,95
€ 8,06 10% korting
(incl. btw)

Stel je voor: je vaart langs kabbelende golven, omringd door een sfeer van pure luxe en elegantie. Het zonlicht weerkaatst op het wateroppervlak, terwijl je geniet van een verfrissend drankje uit het betoverende Moon waterglas van Marine Business. Gemaakt van MS (methylstyreen), zijn deze glazen meer dan alleen maar drinkgerei. Ze zijn je trouwe metgezel tijdens je reis op het water, altijd klaar om je favoriete drankje te serveren in stijl. Met een royale capaciteit van 400 ml bieden ze voldoende ruimte voor al je verfrissingen, terwijl je geniet van elke slok in pure verfijning. 🌊🌟

Aantal



Omschrijving

Je vaart langs kabbelende golven, de zonsondergang giet warme tinten over het water terwijl een zachte bries door je haren strijkt. Maar wacht, er ontbreekt iets aan dit idyllische tafereel - een vleugje magie dat de sfeer compleet maakt. Dat is waar de Moon glazen van Marine Business in het spel komen.

Deze betoverende glazen zijn niet alleen verbluffend mooi, maar ze tillen je vaartrip naar een geheel nieuw niveau. Terwijl je nippen aan je favoriete drankje uit deze elegante glazen, zul je zien hoe je vrienden en familie onder de indruk raken van de schittering en stijl die ze uitstralen.

En het wordt nog beter - deze glazen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook ongelooflijk duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor al je avonturen op het water. Met elke slok uit de Moon glazen voel je de magie en deel je die met de mensen om je heen. Dus waar wacht je nog op? Voeg vandaag nog een vleugje luxe en betovering toe aan je vaarervaring met de Moon glazen van Marine Business!

Laat je bootinterieur schitteren met het Moon waterglas van Marine Business. Dit adembenemend mooie glas is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een onmisbare metgezel tijdens je avonturen op het water. Gemaakt van MS (methylstyreen), straalt dit glas niet alleen luxe uit, maar is het ook schokbestendig en onbreekbaar. Met een royale capaciteit van 400 ml heb je altijd voldoende ruimte voor je favoriete drankjes, terwijl je in stijl van elke slok geniet. 

Kenmerken:

  • Materiaal: MS (Methylstyreen) - BPA-vrij
  • Afmetingen: Ø8,3cm - H10cm
  • Capaciteit: 400 ml
  • Kleur: Aqua
  • Ontwerp: Een ware blikvanger met een modern en eigentijds ontwerp

Gebruiksadvies: Waan jezelf in de luxe van de zeilen terwijl je geniet van je favoriete drankje. Niet geschikt voor likeuren en warme dranken. Niet geschikt voor de magnetron.

Onderhoud: Dankzij de vaatwasmachinebestendigheid (alleen bovenste lade) is schoonmaken een fluitje van een cent. Voor een langdurig behoud van de transparantie, wordt aanbevolen om met de hand af te wassen met een milde zeep.

Waarom kiezen voor het Moon waterglas?

  • Ultieme elegantie: Met zijn mooie aqua kleur en glanzende afwerking brengt het Moon waterglas een vleugje verfijning aan boord van je boot, waardoor je gasten zich als echte VIP's voelen.
  • Onverslaanbare duurzaamheid: Dankzij het gebruik van hoogwaardig MS-materiaal is dit glas niet alleen schokbestendig en onbreekbaar, maar ook bestand tegen de meest veeleisende avonturen op zee.
  • Feestje op het water: Creëer een onvergetelijke sfeer aan boord en nodig meer vrienden uit om samen van het leven te genieten. Met het Moon waterglas maak je van elke gelegenheid een exclusief feestje op het water.

Voeg vandaag nog het Moon waterglas toe aan je bootinterieur en dompel jezelf onder in een wereld van luxe en genot tijdens je maritieme avonturen!

Break.pngHandwash.pngBPA.png

Productdetails
Kleur
Aqua
Materiaal
60% Acryl + 40% Polystyreen
Collectie
Moon
Hoogte
10 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Waterglas
Diameter
9,3 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Nee
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Inhoud
360 ml
Merk
Marine Business
16426
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.