• Aanbieding!
  • -10%
Waterglas Moon Ice Marine Business 16406
search
  • Waterglas Moon Ice Marine Business 16406
  • Waterglas Moon ice

Waterglas, Moon, Ice, Marine Business, 16406

€ 8,95
€ 8,06 10% korting
(incl. btw)

Je bent aan boord van je geliefde boot, omringd door de glinsterende wateren en de zachte bries die je haren streelt. Maar wat ontbreekt er nog aan deze perfecte scène? Juist, een vleugje elegantie en stijl, gebracht door de prachtige Moon glazen van Marine Business.

Met deze adembenemende glazen creëer je een sfeer van verfijning en gezelligheid die je vrienden en familie zullen betoveren. Terwijl de zon langzaam ondergaat en de zachte golven de kust kussen, transformeren de Moon glazen je drankjes in een ware beleving. Onder de indruk van de schittering van deze glazen, zullen je vrienden genieten van elke slok.

Aantal



Omschrijving

Waterglas Moon Ice Marine Business 16406

Beschrijving:

Stel je voor: je bent aan boord van je geliefde boot, omringd door de glinsterende wateren en de zachte bries die je haren streelt. Maar wat ontbreekt er nog aan deze perfecte scène? Juist, een vleugje elegantie en stijl, gebracht door de prachtige Moon glazen van Marine Business.

Met deze adembenemende glazen creëer je een sfeer van verfijning en gezelligheid die je vrienden en familie zullen betoveren. Terwijl de zon langzaam ondergaat en de zachte golven de kust kussen, zullen de Moon glazen je drankjes transformeren in een ware beleving. Je zult zien hoe je vrienden onder de indruk raken van de schittering van deze glazen, terwijl ze genieten van elke slok.

En dat is nog niet alles. Deze glazen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch en duurzaam. Gemaakt van MS, zijn ze onbreekbaar en bestand tegen de ruige omstandigheden van het leven aan boord. Dus nodig je vrienden uit, schenk ze een drankje in en laat de Moon glazen hun magie doen terwijl jullie samen genieten van onvergetelijke momenten op het water.

Laat je bootinterieur sprankelen met het Moon waterglas van Marine Business. Dit adembenemend mooie glas is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een onmisbare metgezel tijdens je avonturen op het water. Gemaakt van MS (methylstyreen), is dit glas niet alleen schokbestendig en onbreekbaar, maar straalt het ook een aura van luxe uit. Met een royale capaciteit van 400 ml heb je altijd voldoende ruimte voor je favoriete drankjes, terwijl je in stijl van elke slok geniet.

Kenmerken:

  • Materiaal: MS (Methylstyreen) - BPA-vrij
  • Afmetingen: Ø8,3cm - H10cm
  • Capaciteit: 400 ml
  • Kleur: Blauw
  • Ontwerp: Een ware blikvanger met een modern en eigentijds ontwerp

Gebruiksadvies: Waan jezelf in de luxe van de zeilen terwijl je geniet van je favoriete drankje. Niet geschikt voor likeuren en warme dranken. Niet geschikt voor de magnetron.

Onderhoud: Dankzij de vaatwasmachinebestendigheid (alleen bovenste lade) is schoonmaken een fluitje van een cent. Voor een langdurig behoud van de transparantie, wordt aanbevolen om met de hand af te wassen met een milde zeep.

Waarom kiezen voor het Moon waterglas?

  1. Ultieme elegantie: Met zijn diepblauwe kleur en glanzende afwerking brengt het Moon waterglas een vleugje verfijning aan boord van je boot, waardoor je gasten zich als echte VIP's voelen.
  2. Onverslaanbare duurzaamheid: Dankzij het gebruik van hoogwaardig MS-materiaal is dit glas niet alleen schokbestendig en onbreekbaar, maar ook bestand tegen de meest veeleisende avonturen op zee.
  3. Feestje op het water: Creëer een onvergetelijke sfeer aan boord en nodig meer vrienden uit om samen van het leven te genieten. Met het Moon waterglas maak je van elke gelegenheid een exclusief feestje op het water.

Voeg vandaag nog het Moon waterglas toe aan je bootinterieur en dompel jezelf onder in een wereld van luxe en genot tijdens je maritieme avonturen!

Productdetails
Kleur
Transparant
Materiaal
60% Acryl + 40% Polystyreen
Collectie
Moon
Hoogte
10 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Waterglas
Diameter
9,3 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Nee
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Inhoud
360 ml
Merk
Marine Business
16406
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.