• -10%
search

Steamer Deckchair Teak Deluxe

€ 990,00
€ 891,00 10% korting
(incl. btw)

Steamer Deckchair Teak Deluxe

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
4 10% € 396,00
Aantal



Omschrijving

Ontdek de ultieme ontspanning en luxe met onze adembenemende Teak Steamer Deckchair! Deze meesterlijke creatie is een ode aan comfort en stijl, met elk detail met zorg vervaardigd om jouw buitenervaring naar ongekende hoogten te tillen.

Onze Teak Steamer Deckchair is met de hand gemaakt van de fijnste teakhoutsoorten, waarbij vakmanschap en kwaliteit samenkomen. Dit prachtige stukje vakmanschap voegt een vleugje elegantie toe aan je terras, balkon of tuin en nodigt je uit om te ontspannen in ultiem comfort.

Het hoogwaardige teakhout is niet alleen esthetisch verbluffend, maar ook duurzaam en bestand tegen de elementen. Deze stoel trotseert de test der tijd, ongeacht de weersomstandigheden. Van verzengende zomerzon tot winterse buien, je Teak Steamer Deckchair staat altijd klaar om je te omhullen met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid.

Verlies jezelf in het ultieme comfort van de ergonomisch gevormde zitting en rugleuning. Deze stoel is ontworpen met jouw welzijn in gedachten, zodat je moeiteloos kunt ontspannen en genieten van de rustgevende momenten in het leven. De verstelbare rugleuning biedt meerdere standen, zodat je altijd de perfecte positie kunt vinden om te loungen, te lezen of gewoonweg te genieten van het buitenleven.

Het luxueuze karakter van onze Teak Steamer Deckchair gaat hand in hand met praktisch gemak. Het inklapbare ontwerp stelt je in staat om de stoel eenvoudig op te bergen of mee te nemen naar je favoriete buitenbestemmingen. Of je nu op een boottocht gaat, naar het strand trekt of een picknick in het park organiseert, deze deckchair is je trouwe metgezel die altijd klaarstaat om je te omringen met comfort en stijl.

Als kers op de taart is deze Teak Steamer Deckchair gemakkelijk te onderhouden. Het teakhout vereist minimaal onderhoud en ontwikkelt na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze patina, wat bijdraagt aan de charme en authenticiteit van de stoel. Met een eenvoudige reiniging behoudt de stoel zijn prachtige uitstraling en blijft hij jarenlang een blikvanger in jouw buitenruimte.

Haal het beste uit je ontspanningsmomenten en investeer vandaag nog in de verfijnde elegantie en comfort van onze Teak Steamer Deckchair. Laat je omarmen door de ongeëvenaarde luxe en geniet van een buitenervaring die je stoutste verwachtingen overtreft. Kies voor kwaliteit, kies voor stijl, kies voor de Teak Steamer Deckchair en creëer een oase van rust en verfijning in jouw buitenleven.

Afmetingen:

145 x 64 x 93 cm
126 x 64 x 14 cm (ingeklapt)

Productdetails
Materiaal
Teak
Lengte
145 cm
afmetingen ingeklapt
126 cm x 64 cm x 14 cm
Zithoogte
34 cm
breedte
64 cm
Hoogte
93 cm
Afwerking
ongeolied
Merk
ARC Marine
8300
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.