Over ons - Scheepsklokkenwinkel.nl, onderdeel van Scheepsstudio.

Scheepsstudio staat voor nautische lifestyle-inspiratie. "Als je ergens van droomt, moet je je dromen waarmaken."

Scheepsstudio is opgericht door Gijs Roosegaarde Bisschop. Met meer dan 30 jaar ervaring in de maritieme sector en als voormalig oprichter van een watersportwinkel en sloepverhuurbedrijf aan de Vecht in Nederland weet hij wat er nodig is in en op het water. Hij komt uit een familie waar de watersport van jongs af aan met de paplepel is ingegoten en is een fanatieke zeiler. Zelf is hij al 3 keer de oceaan overgestoken, dus hij weet alles van de maritieme wereld. Gijs' passie voor scheepsklokken is in de loop der jaren een expertise geworden. Hij heeft een groot netwerk in de watersportbranche en zelfs producenten kloppen aan met vragen over specifieke wensen of kwaliteiten van de klokken. Het lag dan ook voor de hand om een ​​aantal webshops op te starten, omdat hij vond dat je als klant een ruime keuze moest hebben in design en kwaliteit.

Alles onder 1 dak. Zo is de webshop www.scheepsklokkenwinkel.nl ontstaan. Sinds 2 jaar is ook Susan de Roode erbij gekomen. Ze heeft een voorliefde voor zeilen en mooi design en mede door haar ervaring in de designwereld is dit een goede match. Wij hebben een grote collectie scheepsklokken, barometers, comfortmeters, thermometers, hygrometers, scheepslampen, scheepsmeubels en scheepsservies en maken een selectie uit toonaangevende merken op basis van mooi design, kwaliteit en levensduur. Mooie producten voor op de boot, op kantoor of in de huiskamer.

Deze webshop bestaat sinds 2013 en met veel enthousiasme zijn wij continu op zoek naar een assortiment nautische lifestyle producten. Wij helpen u graag met een prettige aankoop om uw dromen waar te maken voor op de boot, op de camping, thuis of in de tuin. Onze missie is om de dromen van mensen waar te maken, door een product te kiezen dat past bij uw ontwerp en functionaliteit.

We verkopen alleen online, maar we helpen u graag verder als u advies nodig heeft.

Gijs & Susan
Scheepsstudio
Willem Alexanderstraat 35
1432 HK Aalsmeer
Nederland
E-mail :info@scheepsstudio.nl
Telefoon: ++31 (0)297-547985

Kijk ook eens op: www.scheepsservieswinkel.nl voor meer producten.