• -10%
Barbones Edson Mini Lantern Antique Bronze Scheepsservieswinkel
search
  • Barbones Edson Mini Lantern Antique Bronze Scheepsservieswinkel

Barbones Edson Mini Lantern Antique Bronze

€ 49,00
€ 44,10 10% korting
(incl. btw)

Barbones Edson Mini Lantern Antique Bronze

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
3 10% € 14,70
Aantal



Omschrijving

Barbones Edson Mini Lantern Antique Bronze

Welkom bij scheepsservieswinkel.nl, waar we je graag voorstellen aan de verbluffende Barebones Mini Edison lantaarn outdoor lamp! Deze compacte krachtpatser is speciaal ontworpen voor avonturiers die op zoek zijn naar een combinatie van draagbaarheid, stijl en functionaliteit. Laat je verrassen door de ongeëvenaarde prestaties van deze outdoor lamp en maak je outdoor ervaringen onvergetelijk.

De Barebones Mini Edison lantaarn is klein van formaat, maar groots in prestaties. Of je nu gaat kamperen, wandelen, vissen of gewoon van een gezellige avond in de tuin wilt genieten, deze lantaarn is je ideale metgezel. Hij past gemakkelijk in je tas of hangt aan je riem, zodat je altijd en overal kunt genieten van helder en betrouwbaar licht.

Met zijn vintage design en robuuste constructie is de Barebones Mini Edison lantaarn een lust voor het oog en een betrouwbare partner in de wildernis. Hij is waterbestendig en schokbestendig, waardoor hij bestand is tegen de ruige omstandigheden van de natuur. Laat je niet tegenhouden door een beetje regen of een hobbelig pad - deze lantaarn blijft schijnen en laat je niet in de steek.

Maar deze lantaarn biedt meer dan alleen verlichting. Met zijn verstelbare helderheid kun je de juiste sfeer creëren voor elke gelegenheid. Of je nu een romantische avond wilt creëren of een levendige sfeer wilt tijdens een feestje, de Barebones Mini Edison lantaarn past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. Verander je buitenruimte in een magische omgeving met het warme en uitnodigende licht van deze lantaarn.

Daarnaast is de Barebones Mini Edison lantaarn uitgerust met handige functies die je outdoor avonturen vergemakkelijken. Met de oplaadbare batterij hoef je je geen zorgen te maken over het steeds vervangen van batterijen. Gewoon opladen via USB en je bent klaar om te gaan. Bovendien heeft deze lantaarn een handige karabijnhaak waarmee je hem overal kunt ophangen en je handen vrij hebt voor andere activiteiten.

Kortom, de Barebones Mini Edison lantaarn is de perfecte metgezel voor je outdoor avonturen. Hij biedt draagbaarheid, stijl en functionaliteit in één compact pakket. Laat je niet beperken door de duisternis - verlicht je pad met de kracht en schoonheid van de Barebones Mini Edison lantaarn. Bestel vandaag nog en maak je outdoor ervaringen onvergetelijk!

KENMERKEN

  1. Water- en roestbestendige poedercoating op stalen onderdelen
  2. 1,6 Watt dual-brightness warme Edison-stijl LED gloeidraad
  3. Kleurtemperatuur: 3000k
  4. Lumen: Laag: 35 | Hoog: 100
  5. Ingang: 5V, 2A USB (Micro-USB kabel inbegrepen)
  6. Batterijen: 2 AA batterijen (niet inbegrepen)
  7. Looptijd: Laag: 20+ uur | Hoog: 5 uur
  8. IPX4 Weerbestendige Classificatie

SPECIFICATIES

  1. Inbegrepen items
  2. Enkele Edison Mini Lantaarn of 3-Pack

MATERIALEN:

Gepoedercoat staal

AFMETINGEN:

  1. Diameter 10,8cm 
  2. Hoogte 11 cm
  3. Gewicht 200Gr
Productdetails
Batterij
2 AA batteries (not included)
Kleur
Antique Bronze
10060
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.