Baroness Forest Lantaarn Vintage White scheepsservieswinkel
search
  • Baroness Forest Lantaarn Vintage White scheepsservieswinkel

Barebones Forest Lantaarn Vintage White

€ 99,00
(incl. btw)

Barebones Forest Lantaarn Vintage White

Aantal



Omschrijving

Barebones Forest Lantaarn Vintage White

Bij scheepsservieswinkel.nl hebben we een juweeltje voor je kampeeravonturen: de verbluffende Barebones Forest lantaarn! Deze lantaarn tilt je outdoorbeleving naar nieuwe hoogten en zorgt voor een onvergetelijke sfeer onder de sterrenhemel. Bereid je voor op een wervelwind van functionaliteit, stijl en betrouwbaarheid.

De Barebones Forest lantaarn is een meesterwerk van design en innovatie. Met zijn slanke en moderne uitstraling voegt hij een vleugje elegantie toe aan je kampeeruitrusting of je boot  Of je nu gaat varen, kamperen met vrienden of gewoon geniet van een rustig moment in de natuur, deze lantaarn is je ideale metgezel. De Barebones Forest lantaarn past perfect in je tas en neemt minimale ruimte in beslag, waardoor je moeiteloos kunt genieten van de prachtige verlichting, waar je ook bent.

Wat deze Barebones Forest lantaarn echt uniek maakt, is de ongeëvenaarde functionaliteit. Met een indrukwekkende batterijduur verlicht de Barebones Forest lantaarn je kampement gedurende lange nachten zonder zorgen. Of je nu aan het koken bent, je tent opzet of gewoon wat tijd doorbrengt met je dierbaren, deze lantaarn biedt de perfecte verlichting voor elke situatieJe kunt rekenen op helder en krachtig licht, waardoor je alles om je heen kunt zien en je gemakkelijk je weg kunt vinden in het donker.

 

De Barebones Forest lantaarn is ook waterbestendig en duurzaam gebouwd, waardoor hij bestand is tegen de ruige omstandigheden van de natuur, het water en de oceaanlucht. Of het nu regent, stormt of wind vaart of zelfs sneeuwt, deze lantaarn blijft schijnen en laat je niet in de steek. Je kunt je volledig concentreren op je avonturen, wetende dat je betrouwbare verlichting hebt die je nooit in de steek zal laten.

Daarnaast is de Barebones Forest lantaarn voorzien van handige functies die je kampeerervaring naar een hoger niveau tillen. Met de instelbare helderheid kun je de lichtintensiteit aanpassen aan je behoeften en de gewenste sfeer creëren. De uitgerust met een handige USB-poort, zodat je je apparaten kunt opladen terwijl je geniet van je buitenavonturen. Geen zorgen meer over een lege telefoonbatterij terwijl je ver van de bewoonde wereld bent.

Kortom, de Barebones Forest lantaarn is de perfecte metgezel voor je vaar of kampeeravonturen. Het combineert stijl, functionaliteit en betrouwbaarheid op een unieke manier. Maak je klaar om de natuur in al zijn pracht en praal te ervaren, terwijl de Barebones Forest lantaarn je pad verlicht en je kampeerervaring naar ongekende hoogten brengt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze buitengewone lantaarn die je outdoorleven zal transformeren!

KENMERKEN

  1. - Warm sfeervol LED licht
  2. - 4-80+ uur looptijd, afhankelijk van de instelling
  3. - Oplaadbare Li-Ion batterij via micro USB
  4. - Oplaadtijd 4-6 uur
  5. - Verkrijgbaar in Antiek Brons, Rood en Vintage Wit
  6. - Vervangende batterij

SPECIFICATIES

  1. LED: 5 Watt Cree
  2. Lichtspectrum: 3000K
  3. Lumen: 220
  4. Batterij: Naakte specifieke Li-Ionenbatterij 2-18650 | 4400mAH 3.7V 16.28Wh
  5. Oplaadtijd: 8 uur
  6. Looptijd: 3-80+ uur (afhankelijk van instelling)
  7. Ingang: 5V, tot 1A Max.

Inbegrepen items:

  1. 1 boslantaarn
  2. 1 USB-kabel
  3. 1 Li-ion batterij 2-18650

Materialen:

  1. Gestempeld staal
  2. Plastic
  3. Rubber

Afmetingen:

  1. 24,8 cm (31,7 cm met het handvat omhoog) x 15 cm x 15cm
  2. 680 gr
Productdetails
Batterij
1 Li-ion batterij 2-18650
Kleur
Vintage wit
Lengte
15 cm
breedte
15 cm
Inclusief
Usb kabel
Oplaad tijd
8 uur
Hoogte
24 cm
Gewicht
680 gr
Verkoop eenheid
Per stuk
Merk
Barebones
Branduren
3-80+ uur (afhankelijk van instelling)
Dimbaar
ja
LED
5 Watt
Lumen
220
Input
5V, tot 1A Max
10049

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.