• Aanbieding!
  • -20%
Bahama's wijnglas Ice Marine Business 21404
search
  • Bahama's wijnglas Ice Marine Business 21404

Bahama's wijnglas Ice Marine Business 21404

€ 12,50
€ 10,00 20% korting
(incl. btw)

Bahama's wijnglas Ice Marine Business 21404

Aantal



Omschrijving

Ontdek het Ice Wijnglas Bahamas, een ware parel van elegantie en praktisch design! 🍷⚓️ Ondanks zijn bescheiden hoogte biedt dit glas royale ruimte voor je favoriete wijn, en zijn stapelbare ontwerp bespaart kostbare bergruimte aan boord. Gemaakt van Ecozen, een cutting-edge materiaal voor synthetisch glaswerk, straalt dit glas pure luxe uit met zijn kristalheldere uitstraling.

Dit glas is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtpatser in duurzaamheid. Ultra bestand tegen schokken, vaatwasser- en magnetronbestendig, het Ice Wijnglas Bahamas behoudt zijn onberispelijke glans en helderheid zonder een krasje. Geniet van je drankjes met gemoedsrust, zowel binnen als buiten, zonder zorgen over glasbreuk.

Maak je collectie compleet met bijpassende glazen en kopjes, verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren om je tafel te verfraaien. Gemaakt van 100% Ecozen (T95) en volledig BPA-vrij, dit glas is niet alleen een toevoeging aan je servies, maar ook een statement in stijl en functionaliteit.

Met het Ice Wijnglas Bahamas tilt Marine Business je drinkervaring naar nieuwe hoogten. Geniet van elke slok in luxe en comfort, zowel op het water als aan wal.

100% Ecozen (T95) BPA Vrij 

INSTRUCTIES: Dit product is ontworpen voor gebruik in normale omstandigheden. Geschikt voor likeuren en voor warme dranken. Geschikt voor de magnetron. 

ONDERHOUD EN REINIGING: Dit product is vaatwasmachinebestendig voor het bovenste rek, maximale temperatuur is 65ºC.

Productdetails
Kleur
Transparant
Materiaal
100% Ecozen (T95) BPA Free
Collectie
Bahamas
Hoogte
11,2 cm
Verkoop eenheid
Per stuk
Soort
Wijn glas
Diameter
7,5 cm
Vaatwasser Bestendig
Ja
Magnetron bestendig
Ja
Anti slip
Nee
BPA-vrij
Ja
Inhoud
400 ml
Merk
Marine Business
Stapelbaar
Ja
21404
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.