• -10%
Santorini handdoek set Anchors Beige set 3 Marine Business
search
  • Santorini handdoek set Anchors Beige set 3 Marine Business

Santorini handdoek set Anchors Beige set 3 Marine Business

€ 91,95
€ 82,76 10% korting
(incl. btw)

Santorini handdoekset Anchors Beige set 3 Marine Business

Aantal



Omschrijving

SANTORINI 3-delige handdoekenset van hoogwaardige 550 g badstof.

De bad-, douche- en bidethanddoeken van deze elegante collectie voelen fluweelachtig aan, met texturen en borduursels en zijn ideaal om de badkamer van elke boot een subtiel nautisch tintje te geven.

Marine Business is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in maritieme accessoires en producten. Een van hun populaire producten zijn de Santorini badhanddoeken.

De Santorini badhanddoeken van Marine Business zijn geïnspireerd door de prachtige Griekse eilanden en brengen een vleugje mediterrane elegantie naar je strand- of zwemervaring. Deze hoogwaardige badhanddoeken zijn gemaakt van zacht en absorberend katoen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik na het zwemmen of douchen.

Wat de Santorini badhanddoeken echt onderscheidt, is hun stijlvolle design. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, vaak geïnspireerd door nautische thema's zoals strepen, ankers en kompassen. Het gebruik van levendige kleuren en verfijnde details voegt een vleugje luxe toe aan je stranduitje.

Bovendien zijn de Santorini badhanddoeken niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook duurzaam. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de uitdagingen van het maritieme leven, zoals zon, zout water en zand. Daarnaast zijn ze eenvoudig te onderhouden en te wassen, waardoor ze perfect zijn voor gebruik op de boot, bij het zwembad, op het strand of zelfs in je eigen tuin.

Santorini handdoekensets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins die passen bij de strandlakens en antislip badmatten.

Alle textiel van de hoogste kwaliteit en elegante nautische stijl voor boten

Productdetails
Kleur
Beige
Materiaal
Terry cloth 100% cotton
Collectie
Santorini
Merk
Marine Business
Afmeting
33×50; 50×100; 70×140 cm.
53106
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.